ineedhelp Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 Трябва ми вокален педагог, защото искам да си подобря гласа. Просто ще съм в Актьорско училище и няма как, трябва да работя по това. Моля ви помогнете! От Горна Оряховица съм и не знам дали има добри вокални педагози тук. HELP! Цитирай
hihahu Отговорено Януари 10, 2015 Отговорено Януари 10, 2015 Пиши ми на лично аз ще ударя по едно рамо Скайп darg_dragon Цитирай
bulgove21 Отговорено Януари 22, 2015 Отговорено Януари 22, 2015 Ходете при Галя Павлова. Тя си знае великолепно работата. Инстинска профеционалистка. Пишете ми за номера и. До скоро! Цитирай
wildelf Отговорено Август 15, 2016 Отговорено Август 15, 2016 МОЛЯ, НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ НОМЕРА НА ГАЛЯ ПАВЛОВА! БЛАГОДАРЯ! Цитирай
wildelf Отговорено Август 15, 2016 Отговорено Август 15, 2016 Ходете при Галя Павлова. Тя си знае великолепно работата. Инстинска профеционалистка. Пишете ми за номера и. До скоро! Може ли аз да полу4а номера и? Извинете , нямам необходимата буква на клавиатурата! Цитирай
Recommended Posts