bulby Отговорено Февруари 27, 2005 Share Отговорено Февруари 27, 2005 Естествено,че иска класическа,ако трябва да избира между тези два модела,независимо,че е "окастрена" откъм едното раменце Мен точно това, че е cutaway ме кефи Ама сигурно по-скоро уестърн ще си взема. Просто предпочитам звънливия звук на металните струни... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 27, 2005 Share Отговорено Февруари 27, 2005 Това със звънливия звук (естествено не в същата степен) е съвсем постижимо и с класическа китара, но ще трябва да си поддържаш маникюр :green: хехехе <_>А двете китарки си изглеждат много добре, бтв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Февруари 27, 2005 Share Отговорено Февруари 27, 2005 Това със звънливия звук (естествено не в същата степен) е съвсем постижимо и с класическа китара, но ще трябва да си поддържаш маникюр :green: хехехе А двете китарки си изглеждат много добре, бтв. Много интересно ще става тапинг-а с този маникюр Аз и без това с пръсти не мога да свиря, все с перцето ще си жуля, тъй че по-добре уестърн... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluesman Отговорено Март 2, 2005 Share Отговорено Март 2, 2005 Тази уестърн китара с кедровото лице подозрително много прилича на тази на Котцен............ :guitar: А това за лимитид едишън малко ме смущава...........по описанията тази китара е от махагонов шпертплат все пак и е лакирана с нитро лак който вече почти никой не използва заради многото му недостатъци. Кремона наистина имат голям възход през последните няколко години . Беше приватизирана преди около 5 години и собственик беше един господин с друг основен бизнес и седалище в щатите. Миналата година собственика се смени и сега директорка е мадамата която правеше пласмента а собственик е друг нашенец май и той с бизнес в щатите. С настоящата директорка се познаваме добре и с сигурност през април в Франкфурт на панаира ще имат щанд аз също ще хода и ще я питам за тази работа с Котцен. Предполагам че е рекламен трик . Обикновено така се прави.Това не омаловажава факта че Кремона сега имат по-добра продукция от всякога .Това го тварда като бивш работник в фабриката от 1990 до 1995-та г.. А за контрабасите вапроса наистина стои така .Абсолютно всичко което се произведе( по един на месец) отива в щатите нелакирано и там се довършва. Опитвал съм се да поръчвам контрабас за мои клиенти и изобщо не ни обръщат внимание. Ако нещо згафат с качеството тогава се заделя за вътрешния пазар за нашего брата българина............. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts