Steve_Vai Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 Край! Сега вече ще почистя моята класическа Кремона и само гледайте какво става! :guitar: :guitar: :guitar: Всъщност наистина съм горд с тази новина за Kotzen - малко е невероятно, ама щом е тъй... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 аз като се впечетля много само една фраза имам: ЕБАХ ТИ ЦИЦИТЕ КОСМАТИ!!!! макар че ...ъъъъъъъъ не ми се вярва.но дано, малко реклама няма да навреди. Сега се сещам за едно изказване на Брайън Мей( нали така се казваше КУИН-а) че неговата червената китара с която все излзиа..забрайх как я нарече тогава..нз,каза че са я направили с баща си когато той бил на незнам си колко години..Направи ли бе !!!!в работилницата на баша му?!?!?!?! още незнам как и с какво, но за нея казваше че му давала тоя омагьосващ и и плътно първичен звук и незнам си кво още... та може и нещо такова да е усетил тоя Котцен.Нещо много първично.. Нямам впечатления от акустичните им китари щото не консумирам....но с ръка на сърцето мога да кажа че това е второто нещо което ме вцепени днес ( след двете МЕТАЛ песни в авторска музика) ...абе НИки ко стана с твоя агент? Изкопчи ли нещо вече. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 Тук е мястото да заявя, че някои модератори злоупотребяват по най-безцеремонен начин с правомощията си в този форум, като налагат цензура в него, изтривайки без абсолютно никаква причина постинги на потребителите, само защото не са съгласни с тяхното мнение. Това е само едно доказателство за дребнавост и комплексарщина. По този начин тези хора принизяват нивото на форума, което само би могло да бъде във вреда за него, както и за всички потребители Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 Мненията ти не са изтрити, а са преместени. Ако толкова държиш - мога да ти ги пратя, за да се увериш, че са в наличност. Недей да се палиш - АХЕ ги е преместил в коша, защото разводняват темата, в която се намираха. Snowwhite И, между другото - не му е тук мястото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joys Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 Браво на кремонеца. Ей къв хит беше да имаш такова животну навремето. ЕХХХХ. И азе съм подрънквал и ми беше гот. Хвала. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
imilenov Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 ами можем единствено да се радваме а пък аз от малак си казах я дай да си хвърля акусти4ния фендер 6тото има и по яки китари и си взех кремонката тя е супер газарска Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shakesbeer Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 Ваййй мак шьон льеш`чка сьердика йе ла пьенье гндее! Хвала на такъви!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 Вижте хора , наистина не е редно да се местят постинги , все пак хората се изразяват всеки по своя начин , не може да се преценява кое разводнява и кое не , какво значи разводнява , и дори така да е защо трябва някой да определя един пост къде трябва да бъде, това го решава автора!!!!!!Разбира се има и изключения , всяко нещо си има граници , има и правила!!!Сигурен съм че и двете страни ще проявите разбиране едни към други и няма да има недоволни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joys Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 Вижте хора , наистина не е редно да се местят постинги , все пак хората се изразяват всеки по своя начин , не може да се преценява кое разводнява и кое не , какво значи разводнява , и дори така да е защо трябва някой да определя един пост къде трябва да бъде, това го решава автора!!!!!!Разбира се има и изключения , всяко нещо си има граници , има и правила!!!Сигурен съм че и двете страни ще проявите разбиране едни към други и няма да има недоволни Ей кво зимно настроение те е хванало. Баш по темата си е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 (Редактирано) Richie Kotzen Model Acouistic Guitar manifactured by Kremona -Bulgaria Ltd. in limited edition. Хвала на Долината с розите и на автора постнал темата Редактирано Февруари 11, 2005 от Ivan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slinky Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 Изключително радостна вест. Много приятно съм изненадан, щото освен всичко друго това си е чисто наша търговска марка и наше изделие. Не е някаква лицензна китара, а "Кремона". Което иде да рече, че нашите майстори могат не само да произведат нещо хубаво, но и да го проектират, да го създадат. За електрически китари може би ще има повече трудности, защото там нямаме много традиции - всичките ел. китари които се произвеждаха тук си бяха изкопирани от чужди модели. Но за акустични инструменти по всяка вероятност имаме традиции и майстори, които са ги наследили. Певеца на разпадналата ни се вече банда има една овейшън китара, направена от някакъв наш майстор - ами какво да ви кажа, според мен си е много добра. Така че защо да не се правят инструменти на световно ниво в България. С какво сме по-лоши от тея на запад. Според мен не им отстъпваме по нищо. Аз в моята фирма като помисля с какви клиенти си имаме работа :wow: ??!!! И това са "специалисти" от световно известни автомобилостроителни компании. А са толкова тъпи - просто безбожно. Единствената им далавера, а тя е основната разбира се, е че държат парите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 EEEEEEEEEEEEEEбах тая пичка дееба! аааааааааааааааа?! Аферим на пичовете! А Коцен нема ли да намине по нашенско и да изперка некой лайв? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 Много добра идея ... аз съм чул че Кремонките звучат най добре тука Да земе да удари една ситна копаница че да ми се напълни душицата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 Аз още не мога да повярвам, че това може да е истина. Някой да не е хакнал сайта този Richie Kotzen :green: Ako това обаче е истина разбира се че трябва да се гордеем с това Хммм тази китара на аватара дето я държиш онова което си мисля ли е ? P.S. Аз започнах да се гордея ;-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Февруари 14, 2005 Share Отговорено Февруари 14, 2005 (Редактирано) Хммм тази китара на аватара дето я държиш онова което си мисля ли е ? P.S. Аз започнах да се гордея ;-) Нещо не разбирам какво имаш предвид ? Това е старата ми китара Fender .....sunburst serial # 95747 P.S. DeathZone абсолютно съм съгласен с теб! Някои хора в този форум се самозабравят и си мислят че като са модове могат да упражняват произвол, да правят каквото си искат и да решават кой постинг е добър и кой не !! По този начин се прецаква целия форум. Това са малко комплексрски истории - дай на малкия човек власт и после гледай какво става ....Ако се следва тази логика то между 35 и 60 % от мненията трябва да бъдат изтрити или преместени. Редактирано Февруари 14, 2005 от Angry Samoan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts