JEMer Публикувано Февруари 10, 2005 Share Публикувано Февруари 10, 2005 КЛИКНИ ТУК!!!!!!!!! след като се зареди страницата отидете на GEAR тук е много важно да се обърне внимание на текста към акустичната китара..... Мисля да не коментирам..... :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 (Редактирано) Кремона RULZ p.s. аз на ушите си приказвам, че напоследък (от няколко години) китарите са като истински - акустичните и класическите Редактирано Февруари 10, 2005 от synchu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 Ебаси майката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 идиотия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 Това да не е някакъв майтап !??! Кремона превзема света Очаквайте в най - скоро време Slash и Eric Clapton са захвърлят Les Paula-a и Stratocaster-a за новия хит на пазара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 @Angry, не знам дали забеляза, че китарата е акустична. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 това просто не е истина... ми тогава и моята да я пиша limited edition...с фабрично крив гриф , signiture series Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assoass Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 Кремона-егати пауъра! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 @Angry, не знам дали забеляза, че китарата е акустична Няма знаение, аз имам предвид, че сигурно и елекрическите "Кремона" ще се наложат покрай акустичните Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 :inlove: нямам думи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rotten Body Landslide Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 (Редактирано) Кремона РУЛЕЗЗЗ :green: Редактирано Февруари 10, 2005 от Thrash Till Death Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 (Редактирано) Нещото, което не мога да разбера е защо аджеба, ма'а му стара, не се зарадвате - айде не да се радвате чак - ама някак си позитивно да приемете факта, че и Кремона са успели да направят нещо, което може да се появи като Richie Kotzen signature. Д'еба наистина не мога да разбера. п.с. Ако някой си мисли, че нямам опит с калпави Кремони - мога да го разубедя, че съм пипал и подрънквал на Кремона още когато повечето колеги тук са си клатили краката седнали на тротоара. Че бяха калпави бяха дума да няма. ппс. Nalbantov - наздрафе, бтв. Ю роцк Редактирано Февруари 10, 2005 от synchu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 ми тогава и моята да я пиша limited edition...с фабрично крив гриф Аааааа Тия хич не са limited edition :green: Limited Edition са тия с прав гриф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 (Редактирано) Прав си всъщност А инъче бъзика настрана - чудесно е че са успели хората! ...просто звучи малко невероятно Редактирано Февруари 10, 2005 от Burton Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chacho Отговорено Февруари 10, 2005 Share Отговорено Февруари 10, 2005 колкото и да ми е неприятно да ги обиждам кремонките, мисля че разнищих мистерията погледнете само как се казва първото парче на човека (там долу, под снимката му, има една кутийка дет можеш да слушаш музика) спред мене, тоя пич, както и господ разбира се, е българин и като си е писал албума, е наблегнал на следните моменти: първа песен- ясно, почва да откача с признаци на леки халюцинаций. на треатата вече си припомня какво беше едно време, когато кремоните рулираха пазара, след тва става и отива да си поръча една спешъл китарка иначе мойта кремона беше железна- още ме е яд че я продадох Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts