mar4in Публикувано Ноември 10, 2006 Публикувано Ноември 10, 2006 Здравейте! Интересува ме как мога да си upgrade-на кухарката с малко електроника. Някакъв адаптор ли трябва да си купувам или какво? Идеята е да не преебавам самата китара (без дупчене, пилене и други подобни).Досега си ползвах микрофончето и компа. Идея си нямам изобщо дали може да стане по друг начин, още по-малко пък по какъв. Затова моля помогнете с идеи (и инфо колко ще ми струва)!!! П.П.Търсих из форума подобни теми , ама не открих нищо, което да ми помогне, затова се извинявам ако съм пропуснал нещо и повтарям някого. Цитирай
TONY Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 пьрво ни кажи каква е кухарката ако е добра и и тие удобна и има хубав акустичен тон - то тогава си заслужава да я упгрйтнеш иначе по добре я смени и така ако вече си решил е си заслужава ьпгрейта -ти трябва пиезо адаптер и -по сле мозе преамп за акустична или процесор за акустична разгледай продавам - купувам раздела в момента -аз предлагам Дийн Маркли - който е едно от най сполучливите решения за акустичен адаптер а Дечо - преамп за акустична на Баркус Бери - сьщо един от най добрите - и това -на доста дори цени цялата тази работа има смисьл - ако китарата ти е например за повече от 150 лв -дори от 250 нагоре за 80 левова китара - няма смисьл Цитирай
mar4in Отговорено Ноември 13, 2006 Автор Отговорено Ноември 13, 2006 Китарката е Stagg Sw201BK и е купувана това лято (не от мен-аз я купих в последствие, но състояниео й е перфектно). За звука - ако правя сравнение с предишната ми китара(Кремона-много стара) разлика "почти няма" (само за 1 час със Стаг-а разбрах, че съм свирил досега на щайга с опънати по нея телове), така че мнението ми е много субективно. Идеята за ъпгрейда ми е ,да мога да си я пускам през някви програмки на компа за да и докарам някакви ефектчета (позлвал съм микрофон но ефекта е почти никакъв). Не съм про, а свиря у нас за удоволствие , затова ако мога да я пооправя нещо ще е добре ( нямам нужда от електрическа китара, пък си ми и харесва звука на кухарката). Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 Ами може да и се закачи от онези микрофони, дето с вакуум се лепят за корпуса, или може с пиезо да се направи. А каква ти беше старата кремонка? Цитирай
mar4in Отговорено Ноември 13, 2006 Автор Отговорено Ноември 13, 2006 Не знам точно какъв модел е. Купувал съм я преди 7-8 години от магазин за инструменти в Шумен втора ръка. Но за пиянски събирания в студ.град вършеше работа. Просто наскоро се запалих да понауча нови и по-интересни неща за свирене и стигнах до извода че с Кремоната няма да стане - грифът е малко тесничък и прекалено дебел, а за звука няма да коментирам. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 Е, сигурно си си взел от шпертплатените кремони, затова. Цитирай
Recommended Posts