metalhammer Отговорено Февруари 4, 2015 Отговорено Февруари 4, 2015 Момчета опитвам се да споделям вашия ентусиазъм но 318 EUR не ми изглеждат никак малко .. Цитирай
bluelemon Отговорено Февруари 4, 2015 Автор Отговорено Февруари 4, 2015 Адаш аз си го взех от УСА за 269$ + още малко за доставка. Не знам това до колко е успокояващо но е доста под цената в европа. Пък и кефа цена няма Цитирай
metalhammer Отговорено Февруари 4, 2015 Отговорено Февруари 4, 2015 Определено 269 $ са друга бира. Сори за лиричното отклонение Цитирай
bluelemon Отговорено Февруари 4, 2015 Автор Отговорено Февруари 4, 2015 Ай да не съм офф, още едно видео за сравнение между двете джаджи на съседа от гърция Много яко забива пича. Котцен манията го тресе. https://www.youtube.com/watch?v=ycvU3-skqRE Цитирай
bluelemon Отговорено Февруари 19, 2015 Автор Отговорено Февруари 19, 2015 Писах на съпорта на Тек 21 и бяха така добри да ми дадат насоки за модване на флай рига за да може уа педала да се захранва директно от него с помощта на стерео кабел. Трябва да се модне и уа-то. Ако някой желае може да ми прати имейл на Л.С. за да му пратя едно зипче със стоката. 1 Цитирай
Recommended Posts