Spaz Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Абе двете каси са си металска работа , който се кефи да си сложи и 3,Mike Portnoy си е сложил 3,прави си шоуто човека,виж Dave Weckl e една,еее има един кардан с който свири само когато прави соло да речем,ама кьде е Dave Weckl..........кьде е Mike Portnoy.............. А? Иначе за мен 2 каси е много старомодно, грандоманско малко, тежи, трудно се мести. Кардана е истината по въпроса. На Иван Нахален барабаниста имаше 4 по едно време и пак нищо не изсвири. Ако ще и 60 да сложи се таа. Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Ами да,важното е да правиш шоу докато свириш,някой го правят други се мьчат,абе от всичко трябва да има .... само да е стилово издьржано и да е ритмично Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 (Редактирано) Мен с 2 каси ме кефи повече визуално, по е , а и саунда ме кефи повече , доста повече мачка! Редактирано Февруари 13, 2007 от Self-Sacrifice Цитирай
NeonGod Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 (Редактирано) абе 2-те каси са си класика в жанра.в тва сппор няма.аз лично съм за карданец.хахах.но си предпочитам сингъл педала./ма как звучи ПЕДАЛА/.....но пък две каси трудно могат да се разположат в някъв клуб.за настроика лесно се прави.две каси само ако си на гломя сцена и като си разположиш тупанките да ти е гот и да може да си изсвириш хавите.тва е иначе за клуб тва е ЪПСУРД.то може ама бахти гъченицата дето ще стане. Редактирано Февруари 13, 2007 от NeonGod Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Хахахахха..........така си е , и аз сьм фен на Single Pedal Цитирай
darmonko Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Като затворя очи виждам 3 каси: - 18 x 22'' maple в комплект с AKG D112, -16 x 18" birch без дупка на предната кожа +Yamaha SubKick - Eлектронна за предпочитане от Roland V-drums + модула естествено ... и 3 декара сцена, на която да се съберат заедно в момента съм с една 16 х 20'' с кардан и това е повече от достатъчно за свирене при тукашните условия Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Sweet DreamzZzzZzzzZzzz........... Цитирай
drummer_93 Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 Ккккккарррррдддааааннннн Ако трябва да съм по-точен Цитирай
BukToP Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 (Редактирано) GIBRALTAR Аз свиря с този, но с удоволствие ако си намеря 22" Pearl Export, го разглобявам и става на 2 педала веднага. Има тази опция. И малко офф, ако на някой му пречи такава каса я взимам Защо като му дам да постави снимка ми излиза това съобщение -Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed ? Редактирано Февруари 14, 2007 от BukToP Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Твърдо две,и никой не може да ме убеди че обратното е по добро!!! Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Аре почна пак фукнята. Всъщност някои барабанисти си слагат все пак и втората каса, въпреки наличния кардан, за да я ползват за стойка примерно и за визуален ефект (предполагам), но има и нещо друго. Я се замислете какво става, ако на концерт скъсате кожа на касата? Еми най-удобният вариант е... А и карданът има 10000 предимства: лесно преносим е, по-евтино излиза, не настройваш две кожи до полуда (които спокойно могат и да се разстроят) и други сигурно. Пък и щом изродите могат да свирят така зверски с кардан, значи разликата м/у двете каси и двойния педал не е толкова непоносима. GL & HF! Цитирай
Infanticide Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Аз съм за две каси. Кардана още от 89-та годима ми се вижда странен. За двете каси съм не заради друго а за самата симетрия. Цитирай
imperor Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Ккккккарррррдддааааннннн Ако трябва да съм по-точен Тъй де! Много си прав, ама моя е L, малко напоаки и кат' гледам тази снимка ми е скомина... Цитирай
Recommended Posts