tupoto kopele Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Значи да кажа само,че в xxxx са докарали падове Real Feel за по 40 кинта...което си страшно Цитирай
benibi Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Значи да кажа само,че в xxxx са докарали падове Real Feel за по 40 кинта...което си страшно А в мосюбриколаж може да се резнат с точните размери само за 35 кинта целия дървен сет. Говоря за 5 / пет/ пада, нали е голо дърво. Иначе е ковти инвестициоя 200 кинта за дърво + стойките на които да се окичат и става майка си и баща си. 200 лв вървят руски елекронни падове със стойките и това е за комплект. Цитирай
benibi Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 добре, че в тая държава от всичко разбираме....че иначе много щяхме да се набутаме Много правилно, така е! Набутването е в зависимост от разбирането. Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Преди няколко дена си домъкнах от U.K. такова падче (HQ RealFeel Apprentice) и днес ги видях в xxxx и леко ме хвана яд, че не изчаках да си го взема от тук Още не съм се прибрал в къщи и не мога да сравня с варианта с гумички върху палките, но за сега ми се струва доста подобно. Другия интересен пад който видях и пробвах, беше от силикон - нещо като наилонова възглавница пълна със силикон (нещо като силиконови подплънки за женски гърди ) - не беше лошо, но трябва да се сложи върху маса или някаква твърда повръхност за да е адекватно за употреба. Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 niki123bg да не си учил при Николай Тончев от Варна? Аз сега съм при него и все още има гумички той е the best определено. Между другото съм пробвал много "компромисни" варианти за упражнение и от опит казвам едно - за един месец постигнах изумителни резултати само от двойни удари с много, много, много дебели и тежки палки с гумички, свирейки върху най-обикновена дъска. Тремолото което изкарах после върху кожа с леки палки беше нещо изключително...И все още работя на дъска дори и когато имам възможност да свиря на комплекта, просто защото работата "на твърдо" много развива ръцете. Но това е само работен вариант за технически упражнения. Не мисля че нещо може да замести инструмента когато стане въпрос за творене и изкуство, най-малкото няма как да търсиш звука и мелодията при свирене на тренажор... Цитирай
niki123bg Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 Ако не се лъжа, той преподаваше близко до лятно кино Тракия. Някой ми беше споменал, че е работил или работи в операта. Почти съм сигурен, че това му беше името Много готин преподавател. Имам едни смътни спомени, че първият урок не ми даде да пипна палки, а ми четеше от някаква книжка за някакви джазмени и ми обясняваше, че свиренето на барабани не е блъскане, а музициране и трябва да се науча да разбирам музиката и т.н. Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 Дам Николай Тончев. Той свири на обой в оператаи е точно до лятно кино Тракия Определено си разбира от работата, а школата която ти е чел е на Били Кобъм, част от чиято методика използва с преподавателни цели Цитирай
GroOveR Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 Еее ми то тва пад-че на стаг не е лошо,ама задължително трябва да му се смени кожата,аз често свиря на такова,само че с кожа ........... ем забравих я ква беше и така де......не е лошо,бе човек желание да има...........аз и на тефтера на касиерката от входа съм репетирал Цитирай
Antraxx Отговорено Март 16, 2009 Отговорено Март 16, 2009 Прочетох всичко по темата и вече съм твърдо убеден, че трябва да си взема пад. Обаче имам един проблем - в Раизинг Форс чакам да докарат от преди нова година. Ако някой може да ми каже друго място в София, от кадето мога да си взема моля да помогне. Мерси предварително. Цитирай
vihro Отговорено Март 16, 2009 Отговорено Март 16, 2009 (Редактирано) В Динакорд има-провери Редактирано Март 16, 2009 от vihro Цитирай
Antraxx Отговорено Март 16, 2009 Отговорено Март 16, 2009 Може ли да ми кажеш каде се намира? Моля. Цитирай
vihro Отговорено Март 16, 2009 Отговорено Март 16, 2009 (Редактирано) Мерси за учтивото обръщение,но аз никак не си падам по мързеливи съфорумци,които предпочитат да минат набързо,да оспамят темите вместо да пробват да намерят отговори на въпросите си с търсачката с която разполага всеки подраздел.Има си тема за музикалните магазини-прегледай форума.Въпреки,че си от скоро тук-поразгледай,после питай Сетих се,че има практис падове Стаг в Камертон. Редактирано Март 16, 2009 от vihro Цитирай
Antraxx Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 ОК поразрових се и единствения магазин който намерих каде се намира е този на Камертон. Моля те кажи ми горе - долу каде се намират другите два. Цитирай
Recommended Posts