jkolarov Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Така...може както вече знаете, излезе нова версия на OSX наречена Yosemite. Чинно ъпдейтнах, като преди това прерових набързо нета за негативни отзиви и евентуални проблеми. Не открих такива. Получих и мейл от Apogee че са пуснали нови драйвери, свалих, пробвах да инсталирам и греда: Could not find a Duet connected. Ето и малко картинки: Пробвах да го пусна със SUDO, същата работа. Не открива дивайса и това е. Дали има някой който ползва Apogee продукти и е ъпдейтнал на Yosemite? Вдигнах си тикет на Аподжи съпорта, но ме съмнява да получа задоволителен отгвор. Не намирам и нищо по нета, и специализираните форуми. П.С. Лоджика ми си работи и със старите драйвери, но определено това държание е незадоволително. Все пак се дават луди пари за хардуеър и очакванията са поне да работи и да се ъпдейтва без подобни проблеми. Цитирай
jkolarov Отговорено Октомври 20, 2014 Автор Отговорено Октомври 20, 2014 Имам наличен и макбук про, който в момента се ъпдейтва на Йосемит. Довечера евентуално ще пробвам да го закача към дуета и да видя какво ще стане. Ако има хора с подобен сетъп бих ги посъветвал да не бързат с ъпгрейда. Цитирай
musicman Отговорено Октомври 20, 2014 Отговорено Октомври 20, 2014 Аз ъпдейтвам не по-рано от един месец след излизането на нещо. Точно заради такива проблеми. Цитирай
Дарко Отговорено Октомври 25, 2014 Отговорено Октомври 25, 2014 Потвърден е проблем и с хардуера и софта на Avid. Така че който ги ползва да се въздържа за сега. http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/compatibility/Mac-OS-X-10-10-Yosemite-support-for-Media-Composer-Pro-Tools-Sibelius-EUCON-and-ISIS Цитирай
enuffZnuff Отговорено Октомври 29, 2014 Отговорено Октомври 29, 2014 Аз съм с Motu и хардуер и софт работят нормално. Никакви драйвъри не съм обновявал. Само ми се струва , че Yosemite ми изяде 1 ГБ рам Цитирай
Recommended Posts