jungle Публикувано Октомври 11, 2014 Публикувано Октомври 11, 2014 Здравейте! Търся някакви материали по музика за начинаещи във възможно най-опростен вид придружени с картинки и примери. Примерно една нота - как изглежда и какво е характерно за нея. Дано ме разбирате какво искам да кажа понеже не съм запознат с музикалните термини и не мога да го обясня по друг начин. Ако някой може да помогне ще оставя мейла си да ми пишете: stefan_15_pr@abv.bg Цитирай
spd7693 Отговорено Октомври 11, 2014 Отговорено Октомври 11, 2014 Човече, има раздел "Ноти, уроци и други" за такова нещо. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Октомври 11, 2014 Отговорено Октомври 11, 2014 (Редактирано) Нотата изглежда горе-долу така : "о" и "о-запълнено" написана върху линийка или между две линийки, има я и в такъв "ь" вариант , само, че на обратно и със запълнено кръгче, че и опашка има, в някои случаи са са скалъпени по две-три и повече! Редактирано Октомври 11, 2014 от Георги Тотев 3 Цитирай
gili79 Отговорено Февруари 23, 2019 Отговорено Февруари 23, 2019 On 10/11/2014 at 8:53 PM, Георги Тотев said: Нотата изглежда горе-долу така : "о" и "о-запълнено" написана върху линийка или между две линийки, има я и в такъв "ь" вариант , само, че на обратно и със запълнено кръгче, че и опашка има, в някои случаи са са скалъпени по две-три и повече! Грешна система даваш виж сега една нота се пише на петолиние може с кръгче или овалче...ченгелчето показва осмина или четвъртина ако ме разбираш...опашката е от голямо значение,защото може и без само с чертичка..... Цитирай
yamaha Отговорено Февруари 23, 2019 Отговорено Февруари 23, 2019 Наред си му е системата, човекът е отговорил още през 2014-та - тогава така са писали нотите. 1 Цитирай
Recommended Posts