ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Ми Фактор - аз ходих да питам, иди и ти, няма само аз да се излагам. Скоро щели да докарат в Сф, като стане и нас ще ни огрее. Ако се съберем повече клиенти - и по-бързо може да стане, знам ли. А тва сайтче ще го измъча да видя дали ще ми приеме някоя от дебитните карти - ко стане иха. Или пък да пробвам с някой приятел в чужбина - ама тогава трябва да забравя чак до лятото. :think: Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 Mu3epHuK каде се намира Фактор Цитирай
vovcho Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Mu3epHuK каде се намира Фактор До бившата обредна зала Илиана Димитрова(до английската гимназия). Има спирка на тролей 2 и някакви трамваи но не ги знам. Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Вовчо - утрепа ме!!!Илияна!!! Това е бившата Лиляна Димитрова,на пресечката на булевард "Мадрид" и улица "Кракра".Там е и моят си "Свободен театър" :inlove: P.S. : Това се намира съвсем близо до паметника на Левски. Цитирай
vovcho Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 (Редактирано) Вовчо - утрепа ме!!!Илияна!!! Това е бившата Лиляна Димитрова,на пресечката на булевард "Мадрид" и улица "Кракра".Там е и моят си "Свободен театър" :inlove: P.S. : Това се намира съвсем близо до паметника на Левски. Въйййй верно ли Винаги съм мислел, че е Илияна. Сигурно защото сестра ми се казва така. Подканям всички да погледнат каква тема съм пуснал и да кажат нещо по въпроса. Искам си дист. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1617 Редактирано Февруари 9, 2005 от Snowwhite Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 DeathMetal Distorsion-а го прават и DigiTech. Tия DOD са некви дъщерни май.Ей утепаме с тоя въпрос дали не ги използвам на баса. Не, по принцип не ама супер рядко го слагам, а когато го сложа свира на него сеедно на китара. Фениксе, кви ги дрънкаш. Иначе си го праскам на китарката. В момента даже свира на него. Абе кефи си ме мене. Не е кой знае какво ама стърженето ме кефи. А и за сола е яко куул. И не съм го зел за $30 бе тапак. $49 и то от musiciansfriend Утепа ме с тоя пост. Сори за глупостите дето съм наприказвал.... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 А в Пловдив Фактор се намира на ул "Костаки Пеев" 11 зад Ректората на ПУ. тел. 62 09 78; pbacard@abv.bg Упътванията за Сф ще са полезни обаче. Като получат нещо направо се командировам натам, няма да чакам тукашните да се натуткат. Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 благодаря за инфото Mu3epHuK бтв в Пловдив нема ли вероятност да се появи защото незнам аз кога ще имам път кам Сф :think: Цитирай
Recommended Posts