niki123bg Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 (Редактирано) МТ2 rulzz , но пък доколкото си спомням DeathMetal-то е доста по-евтино. Когато си купувах метал зоната имаше и DeathMetal- просто няма база за сравнение. Макар, че беше преди доста време, си спомням че DeathMetal-a беше ужасно шумно и някак си нямаше атака на звука. Разбира се всичко е въпрос на вкус, но брумът и разните странни шумове ми е трудно да ги харесам. Редактирано Февруари 9, 2005 от niki123bg Цитирай
Burton Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 (Редактирано) Може да ви прозвучи странно, но Metal Zone, някак не ми допадна колкото и да е класически... И на мен Metal Zone не ми допада особено...вярно че зависи от много неща, но все пак като цяло звука винаги ми се е струвал доволно мазен п.с. това е само лично мнение разбира се Редактирано Февруари 9, 2005 от Burton Цитирай
Mecho Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Привет, като е станало дума за дистове, аз ползвам Marshall Shred Master и съм много доволен - има щирок диапазон от настройки и няма паразитни шумове . Горещо ви го препоръчвам. Ако някой ден ми остане време, ще постна и sample. Поздрави, Мечо :hello: Цитирай
metalhammer Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Не искам да обиждам маршала като звук обаче навремето ми донесоха да пробвам драйв мастер на маршал и като го отворих и видях че вътре нищо няма - едно операционно усилвателче и ми стана лоше че цената му е 140 лв и по този повод тея дни си купих части за 7 лв и си го сгобих у нас драйв мастера )) Бах му майката щом пише маршал отгоре дай да му сложим 200% печалба а ?Бос метал зона си струва цената шот ватре има яко части . ДОД не съм отварял скоро и не знам как е положението там. Мене ако питаш вземи си нещо 2 ръка - хем ш го пробваш хем ш е по тънкана. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Странно, аз не съм забелязал DOD да има повече от обичайното количество шум. :think: Един приятел го беше донесъл преди време на репетиция и изтрепахме рибата с него. Но това беше преди години, сега може да не са същите?? Цитирай
slayer_fox Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 DeathMetal Distorsion-а го прават и DigiTech. Tия DOD са некви дъщерни май. Ей утепаме с тоя въпрос дали не ги използвам на баса. Не, по принцип не ама супер рядко го слагам, а когато го сложа свира на него сеедно на китара. Фениксе, кви ги дрънкаш. Иначе си го праскам на китарката. В момента даже свира на него. Абе кефи си ме мене. Не е кой знае какво ама стърженето ме кефи. А и за сола е яко куул. И не съм го зел за $30 бе тапак. $49 и то от musiciansfriend Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Аз имам един процесор, с който изкарвам разни дисторжани, но не мога да го сравня с камиончето, дето го имам.. - Digitech DeathMetal Distorsion.Значи процесора, който го имам е правен за бас(BOSS ME 50B), но тъй като аз съм китарист по душа, се осмелявам да пиша тук. Най-редовно връзвам баса към китарни дисторжани. С този процесор изкарвам много разнообразни дистери, които горе-долу "стават", но като прасна камиончето направо се прераждам. Друго си е дееба. Хм. Сам си признаваш тука. Каква разплащателна система използва този сайт? С дебитна карта става ли (Маестро) или трябва кредитна? Цитирай
slayer_fox Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Това беше когато не свирех на китарата и ного ми липсваше китарния звук и затва така. Цитирай
slayer_fox Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Имат секви опции за плащане. Аз го зех с дебитна карта. Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 slayer_fox от кои саит го взе :wow: Цитирай
vovcho Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 (Редактирано) DeathMetal Distorsion-а го прават и DigiTech. Tия DOD са некви дъщерни май.Ей утепаме с тоя въпрос дали не ги използвам на баса. Не, по принцип не ама супер рядко го слагам, а когато го сложа свира на него сеедно на китара. Фениксе, кви ги дрънкаш. Иначе си го праскам на китарката. В момента даже свира на него. Абе кефи си ме мене. Не е кой знае какво ама стърженето ме кефи. А и за сола е яко куул. И не съм го зел за $30 бе тапак. $49 и то от musiciansfriend Тъй. Добре. А във вас ли ти го доставят. Раздуй малко. Стана ми интересно. пс: Каква е разликата между DOD и Digitech? Някаква представа? Редактирано Февруари 9, 2005 от vovcho Цитирай
slayer_fox Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 www.musiciansfriend.com Като си го зех бех в щатите. Чакаше ме пред вратата Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 slayer_fox а пражят ли доставки до Българиа Цитирай
AXE Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Ехе, те ако правеха... :wall: :killyou: Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 а некои да има неква идея от каде мога да си го поръчам Цитирай
Recommended Posts