bassman Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 Jaco Pastorios, Marcus Miller Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 (Редактирано) Les Claypool - The One & Only !!! Flea - Kicks Ass !! Редактирано Февруари 16, 2005 от Angry Samoan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 Billy Sheehan - той е и рок и джаз фурия Стив Харис - най добрия в метъла( не забравям Демайо,Бъртън и новия мексиканец от Металика- Трухильо) Лес Клейпъл - най нестандартен На Ред Хот Чили Пепър басиста - той я направи тая банди това което е за фънк - Марк Кинг и Ейбрахам Лабориел Стю Хам - може би най версатилния басист в света - не случайно Стариани и Вай го ползват Джако - тъ бест фретлес Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 (Редактирано) Лес Клейпъл - най нестандартен Определено Les Claypoll е един от най-нестандартните Редактирано Февруари 16, 2005 от Angry Samoan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 Billy Sheehan - той е и рок и джаз фурияСтив Харис - най добрия в метъла( не забравям Демайо,Бъртън и новия мексиканец от Металика- Трухильо) Лес Клейпъл - най нестандартен На Ред Хот Чили Пепър басиста - той я направи тая банди това което е за фънк - Марк Кинг и Ейбрахам Лабориел Стю Хам - може би най версатилния басист в света - не случайно Стариани и Вай го ползват Джако - тъ бест фретлес По-добре да забравим Трухильо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 Иди си научи урока първо, младши. Урокът се нарича Infectious Grooves. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 Иди си научи урока първо, младши. Урокът се нарича Infectious Grooves. Ха- Ха. И Suicidal Tendencies разбира се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 Хахах да това което трухилъо му се налага да покаже в Металика е една нота от цяла мелодия в Инфекшъс... Надявам се ако почне и да композира за тях да се върнат малко към годините с Бъртън... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 17, 2005 Share Отговорено Февруари 17, 2005 В поста, който цитирах ставаше дума за: Новото момче от МеталикА. Следователно няма кво да ми говорите за Суисайдал и Инфекшъс. Междудругото лично аз го предпочитам при Ози, но това е личен вкус. Но Хахах да това което трухилъо му се налага да покаже в Металика е една нота от цяла мелодия в Инфекшъс... Надявам се ако почне и да композира за тях да се върнат малко към годините с Бъртън... ето това е наистина правилно. Макар че до колкото съм наясно с Хетфийлд и компания, те не биха му дали да се развихри... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steff Отговорено Февруари 17, 2005 Share Отговорено Февруари 17, 2005 N1. Ако си наясно с Хетфийлд и компания, трябва да знаеш, че те нямат много-много думата Или може да съм със стара информация всъщност... само се сещам, че Боб Рок им разказваше играта по всички параграфи, особено на датското гъзе Ларс... N2. Jaco Pastorius е гениален не толкова със уменията си да свири на фретлес, въпреки че го прави по уникален начин, както съм споменал, той е един от най-любимите ми.Той внася нов смисъл в инструмента "бас", но според мен най-забележителното е умението му да импровизира върху хармониите на онова куку Завинул...абе, не са земни тия хора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 17, 2005 Share Отговорено Февруари 17, 2005 N1. Ако си наясно с Хетфийлд и компания, трябва да знаеш, че те нямат много-много думата Или може да съм със стара информация всъщност... само се сещам, че Боб Рок им разказваше играта по всички параграфи, особено на датското гъзе Ларс...N2. Jaco Pastorius е гениален не толкова със уменията си да свири на фретлес, въпреки че го прави по уникален начин, както съм споменал, той е един от най-любимите ми.Той внася нов смисъл в инструмента "бас", но според мен най-забележителното е умението му да импровизира върху хармониите на онова куку Завинул...абе, не са земни тия хора Е малко ще ми е трудно да повярвам, че Роб им казва кво да праат... най-вече защото горе над текстовете на песните пише: Хетфилд Улрих но както и да е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Февруари 17, 2005 Share Отговорено Февруари 17, 2005 N1. Ако си наясно с Хетфийлд и компания, трябва да знаеш, че те нямат много-много думата Или може да съм със стара информация всъщност... само се сещам, че Боб Рок им разказваше играта по всички параграфи, особено на датското гъзе Ларс...N2. Jaco Pastorius е гениален не толкова със уменията си да свири на фретлес, въпреки че го прави по уникален начин, както съм споменал, той е един от най-любимите ми.Той внася нов смисъл в инструмента "бас", но според мен най-забележителното е умението му да импровизира върху хармониите на онова куку Завинул...абе, не са земни тия хора евала пич - много си прав за Джако той ще остане в историята на човечеството докато свят съществува когато е станал на 16-17 години и вече е бил известен като най добрия басист от неговия си щат(някой си там американски -незнам кой), казал на брат си -Знаеш ли - мисля че съм най добрия басист в света -Мисля че си прав,брат ми- бил отговорът нещата се променят - например в момента имаСатриани и Вай, които са отишли по далеч от Джими, но именно Джако и Джими са преобърнали свиренето на бас и китара, толкова колкото никой друг досега и приятелю стърмфюрер - не подценявай Трухильо - в Металика не взимат случайни басисти -с Нюстед бяха добре - но сега направо откъртват -Трухильо много им пасва нещо като Ломбардо за Слеяр -абе то Слеяр без Ломбардо не са никакъв Слеяр- никакви там Пол Бастаф и незнам си кой може да свъшат работа -ако си попадал на разни списания за барабанистти -Ломбардо има една от най добрите репутации сред дръмърите в света изобщо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fifcho Отговорено Февруари 17, 2005 Share Отговорено Февруари 17, 2005 Сичките тия басисти дека сте ги изредили са мноо яки и мноо ме кефат ама има още некои които не ги видех, примерно Steve Digiorgio.Ненормален си е младежа. А кво ше кажете за Paul McCartney. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassko Отговорено Февруари 17, 2005 Share Отговорено Февруари 17, 2005 Лес Клейпъл - най нестандартен Определено Les Claypoll е един от най-нестандартните Дай линк към нещо на тоз човечец!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Февруари 17, 2005 Share Отговорено Февруари 17, 2005 Дай линк към нещо на тоз човечец!? Мога да ти дам официалния сайт на Primus www.primussucks.com Може да има и по-добри и изчерпателни фенски сайтове, но сега не ми се търси в интернет. Най-добре виж и в Google - пишеш Primus или Les Claypool и така .... Иначе много яка група, една от любимите ми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts