Leogoth Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Търсих подобна тема, но мисля, че никой не е пускал до сега. Кои са любимите ви басисти? Моите са: 1. Sean Malone (Cynic!) 2. Steve DiGiorgio (Death!) 3. Toni Levin 4. Myung Цитирай
AXE Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Cliff Burton и Lemmy Kilmister Не само заради самото свирене, а и заради цялостното им отношение и държание (демек пичове са ) Цитирай
Fortissimo Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Stu Hamm, Alen Caron, M.Miler, S.Clarke, Bunny Brunel, V.Wooten, V.Bailey,Frank Itt, Pastorius,Patiituci,Mark King Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Ми освен гореизброените...още поне двайсетина все толкоз опасни хорица. Цитирай
Steff Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 1.Tony Levin 2.Jaco Pastorius 3.Geddy Lee 4.Mark King Цитирай
Wicked Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Tim Commerford (a.k.a. Tim C)! Рита дупета отвсякъде! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Cliff Burton и Lemmy Kilmister Не само заради самото свирене, а и заради цялостното им отношение и държание (демек пичове са ) Хахаха... Леми не е басист ве! "Lemmy is God" хахаххах Иначе аз бих добавил Steve Harris. А междудругото такава тема има, но както и да е. Да си опресним симпатиите Цитирай
Demiurg Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 - Gary Willis (на първо място, щото никой не го спомена, а и щото много ме кефи заглушеното му свирене (не знам как му викат); - Francis "Rocco" Prestia (Tower o Power) - заради уникалното му чувство за ритъм и начин на свирене; - от прежде изброените - Sean Malone, Patitucci, Wooten и още много други. Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Tyr ... на EMPEROR басиста ... че май и в Satyricon се подвизаваше ... :guitar: Цитирай
assoass Отговорено Февруари 15, 2005 Автор Отговорено Февруари 15, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=250 Цитирай
assoass Отговорено Февруари 15, 2005 Автор Отговорено Февруари 15, 2005 Напоследък яко съм се запалил по Брайън Бромбърг, ама много яко! ако имате възможност изтеглете си го! Нещо страшно е!!!! Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Alex Webster - Cannibal Corpse Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Stu Hamm, Alen Caron, M.Miler, S.Clarke, Bunny Brunel, V.Wooten, V.Bailey,Frank Itt, Pastorius,Patiituci,Mark King OFF стига бе!и на мен са ми любими.в момента мой много добър приател свири с бандата на ален карон.българин е и е от пловдив,свири на клавишни!трябва да се гордеем с тези хора! Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 малко съм се объркалне става въпрос за ален карон,а за стив ферон!както и да е.може да видите инфо тук. Цитирай
Recommended Posts