Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Сетих се за един много интерсен басист. Може да не се съгласите, но мен ме кефи. Бас линиите винаги са му супер готини - John Taylor от Duran

Мисля, че свири с Alembic

Редактирано от Martinez
Отговорено

тук явно сте разбирачи, но нещо Бахаров само небрежно го споменавате от българските, та ме съмнявате...И за Джон Етиуисъл нещо не чух, а пък че Геди Лий не го срещнах... Пове4е май става дума за майсторлък, умение, а пък мен като фен и като китарист по-ме вълнува как се вписва в чуждата композиция или пък как прави собствена; как може Макартни да го изпускате, много поп ли ви идва, ами то Адам Клейтън, дето си е симпъл откъдето и да го погледнеш, ама идеално се вписва в Ю-2, 4е пове4е не му и трябва; не 4е съм им фен; ами Роджър Уотърс?

Отговорено

Айде не стоя тон, а?

Пол Макартни бих го включил в класацията си "Любими музиканти".Циклил съм на Ръш много време, Геди Лий е един от басистите, от които съм се повлиял доста, мисля че сме го споменавали.Другите-пропуснали сме ги, бих ти искал прошка, ама заговезни беше оня ден.

• 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Billy Sheehan! Гледайте например в Steve Vai in Astoria какво прави...лудо копеле, просто тоя не е човек!

П.П. ...без да забравяме Cliff разбира се ;)

Редактирано от Burton
Отговорено

John Myung-копелето е невероятно добро ма вие си знаете

Roger Glover-кефи много много пичорско свири..

Steve Harris-той ма зариби да стана басист преди 5 години ,,впрочем той ме и разубеди.хъхъхъхъхъхъхъхъххъ

Отговорено

хайде да добавя Randy Coven - например в последния Ark какво прави...

а, thurston, ако го ударим на такава вълна, бих добавл и ето тази яка bitch =)

seanyseult13.jpg

още

Отговорено
хайде да добавя Randy Coven - например в последния Ark какво прави...

а, thurston, ако го ударим на такава вълна, бих добавл и ето тази яка bitch =)

seanyseult13.jpg

още

Хаха яка е какичката :) Ако иска ще си изгоня басиста заради нея... хаха