assoass Публикувано Ноември 3, 2004 Публикувано Ноември 3, 2004 кой/кои са ви любимите басисти и от кого сте повлияни в басаджийството :green: Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 3, 2004 Отговорено Ноември 3, 2004 аз ли да съм първи бе <_>ами на първо място слагам 2ма басисти Victor Wooten и Stuart Hamm после флии от ред хот, стиив диджорджио (не помня как се пишеше на англиийски), john miyng кефи, и още други, но не ми се пишат всичките Цитирай
bulby Отговорено Ноември 3, 2004 Отговорено Ноември 3, 2004 Не съм басист, ама и аз си имам любими такива Steve DiGiorgio (така се пише ), Cliff Burton, John Paul John. Stu Hamm и мен много ме кефи. Също така и Sid Vicious... ебавам се де Цитирай
assoass Отговорено Ноември 3, 2004 Автор Отговорено Ноември 3, 2004 az li4no mnogo se kefq na marcus miller,victor wooten,john patitucci,ivo zvezdomirov,jaco,stanley i victor bailey i v momenta se opitvam da svirq takiva ne6ta,a v na4aloto silno bqh povliqn ot steve harris,flea i estestveno fieldy Цитирай
Jigsaw Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 Steve DiGigiorgio, Steve Harris, Victor Wooten, Sean Malone, Marcus Miller, Jaco Pastorios, John Myung! Това ще да са Цитирай
pacman Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 Мда... всички тези са класика ж жанра дет' са вика. А някой като спомена покойния г-н Вишъс се сетих и за други подобни "виртуози" - като басист/вокалиста на Presidents of the USA, който свири не на бас, а на обикновена ел китара, на която са прикачени 2 (две!) струни от бас <_>на този custom инструмент би завидял и Гожито който свиреше да 7-стр или басиста на Pearl Jam които свиреше на 12 стр(!!) (в Jeremy напр.) Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 Здравейте, аз малко не съм басист (да не кажа, че въобще не съм ). Аз лично бая се радвам на Billy Sheehan. Повечето от гореспоменатите ме радват също!!! Цитирай
Mityata Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 Jaco Pastorios този човек е бог Цитирай
slayer_fox Отговорено Ноември 6, 2004 Отговорено Ноември 6, 2004 Аз пък си нямам любим басист. Кефат ме разни неща от отделни басисти ама няма такъв за който да кажа - е тва е моя човек. Всички тия майстори дето ги изреждате са real madafackaz, ама никой от тях не ми е любимец или нещо подобно. За мене те са просто ного добри музиканти и тва е. Ми кво? Седнали са хората сериозно да се занимават и са се научили. Не би ми било лошо да мога да свира като Stuart Hamm например, ама и да мога тва просто не е моя стил. Бях се занимавал по едно време с тапинг, ама като не го използвам за какво ми е ебати? Мене си ми е кеф да си фана перото и да си жуля яко. Както повечето death metal басисти. Цитирай
fifcho Отговорено Ноември 9, 2004 Отговорено Ноември 9, 2004 Охооо, я глей тука кво имало.От мене Steve DiGiorgio, Victor Wooten и Paul McCartney. Цитирай
Bassko Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Jaco Pastorius, Victor Bailey, Flea и аз Обаче John Frusciante (китариста на ред хот) определено е олигофрен! Харесвами стила му на свирене. Той нали бивш нарко-шизофреник и се вглабява много като свири. Това ми харесва много много....! Сега в нас се занимавам основно с това да си тренирам вглъбяванията Цитирай
Bassko Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Аз до скоро се кефих страшно на флий, обаче напоследък се мъча да свира Bailey. lowblow ме мъчи! Ама има време...все пак свиря от март 9-ти по-точно. 9 месеца......кога станаха толкова..........! Цитирай
Recommended Posts