Topsun Публикувано Февруари 8, 2005 Публикувано Февруари 8, 2005 До сега не знаех,че има качено парче на групата в която свиря.Който желае може да го чуе.Надявам се скоро и сайта на гупата да е готов за да чуете останалите 13 парчета и евентуално да гледате клип към същото парче което слушате в момента.Надявам се да ви хареса! Парчето може да го чуете тук. Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 (Редактирано) Много е яко парчето и се кефя като го пускат по БГ Радио!!! И клипа сме гледали Редактирано Февруари 8, 2005 от Delian Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Изключително приятна музика , носи страшно много чувство , колко рядко може да се чуе такава музика ..... вече я слушам за незнам кой път.Тази песен може да те накара да се откъснеш от всичко околу теб ... създава атмосфера ... Цитирай
assoass Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 (Редактирано) Редно е, редно е! Откога чакам! Много приятно парче! Много groove! Много положителна емоция! Кфо повече да кажа! Кефи си ме тоз стил... Айде, чакам и албума! Идвам не следващия ви концерт! (в сф де) Редактирано Февруари 8, 2005 от assoass Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 8, 2005 Автор Отговорено Февруари 8, 2005 радвам се,че ви харесва!това е най-комерсиалното от парчетата,които правим. Цитирай
AXE Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Изключително приятна музика , носи страшно много чувство , колко рядко може да се чуе такава музика ..... вече я слушам за незнам кой път.Тази песен може да те накара да се откъснеш от всичко околу теб ... създава атмосфера ... Хич не му е тук мястото, но мога да кажа същото за новото парче което правите с Nikifena Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Добър саунд, приятна музика, готин вокал! Какво повече да ви пожелая, освен успех! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 (Редактирано) Май другата седмица ше стане готово и спокойно мога да кажа че ще бъде най некомерсиалното ни парче <---- тва е за AXE Редактирано Февруари 8, 2005 от DeathZone Цитирай
bulby Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Малко ми е неудобно... ама дали е възможно някой да качи въпросното парче някъде другаде (където и да е), защото точно към дата.бг нямам почти никаква връзка и нищо не мога да сваля като хората Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 пичове,наистина съм поласкан,че ви е харесало парчето.това е много важно за мен,защото наистина ми се ще да правим готина българска музика!още веднъж ви благодаря ! Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Наистина има атмосфера в това парче. Аз се кефя Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 както казах по-горе,това е най-комерсиалното ни парче.надявам се другите парчета да ви харесат също. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Много добра pop-песен. Ако наистина това ви е най-комерсиалното парче, сигурно другите са още по-интересни. Успех на групата :guitar: Цитирай
Recommended Posts