Jump to content
Българският форум за музиканти

Идея за студиен проект/група/


Recommended Posts

Благодаря за отзивите въпреки че според мене имам още много много хляб да ям но нейсе квото можем това правим все пак говорим за занимание в свободното време . Е от значение и факта че съм художник на свободна практика т.е. сам съм си шеф . А иначе работя с нормално оборудване - компютър на 3 год. аудио карта на креатив на 3 год. китара ямаха бас корейски марка де армънд кит. и бас процесори на беринджър - в амп серии и стандартните програми - от кюбейс и рийзън до фрути лупс плюс много вст инструменти . това е не е нищо особенно даже като гледам част от хората във форума как са оборудвани ми е доста неудобно но такъв е живота . Е на този етап и това ми стига . А да не забравя - около 12 години практика в домашния тип запаси като се почне от пинг понгов запис с двукасетъчен дек та до днес с други думи минал съм всички кръгове на ада на домашните записи и се убедих че най важно е не толкова техниката с която разполагаш а това да се опиташ да извлечеш максимума от нея . Това е . Дано съм бил полезен . А иначе не забравяйте че все още се събират хора за проекта така че размърдайте се моля . Живота не чак толкова дълъг .Няма време дето се вика .Цеко :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече съм убеден, че не си някой подставен гуру на звукозаписа и музикалните висини, който се представя за обикновен човек.

Значи остава да си другото...

 

Майко мила, стягай се щото се надъхах да те стигам!!!

И аз съм с комп на около 3 години с Creative Саундбластер.

Бах как се надъхах от твоите работи. :D

Гениално!

 

Цеко, аве що така има хора в нашата мила родина, които сами правят уникални неща (пример Nalbantov, Ненчо, Geo, mengel, ibobz... и още доста да не се сърдят че ги пропускам), ама няма добри групи от такива гении!?

 

То май наистина трябва все някой (един) да командва останалите! Иначе всички знаем как е...

Ти си ми фаворит и почвам якото гонене.

Само дано ми се сбъдне пожеланието за китарата и ефекта и други работи! :lol:

 

И още веднъж да кажа: Цеко, аве Русе верно е входът ни за Европата!!! :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз нямам нищто против да работя с всички които изброи но насила не става нали знаеш . Пуснал съм идеята и чакам да ми се обадят . А иначе крайната ми цел винаги е била да се направи продукт с идеята поне да се гони средно евро ниво въпреки че знам колко е трудно . Но не губя надежда . Луд умора нема... :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.