lizardman Публикувано Ноември 4, 2006 Публикувано Ноември 4, 2006 (Редактирано) сори че темата не е в раздела за софтуер, обаче мисля повече хора ще й обърнат внимание тук. та...2 програми ме интересуват, само trial мога да им намера. плс помогнете. става въпрос за Absolute Fretboard Trainer и за Guitar and Bass ear Trainer П.П. не съм много сигурен това по правилата на форума ли е, обаче съм ги търсил ужасно много време и пълните версии не мога ги намера Редактирано Ноември 4, 2006 от lizardman Цитирай
TheNightRider Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 И аз съм търсил.. и не съм намерил... Absolute Fretboard Trainer е готин... Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 Тази(Absolute Fretboard Trainer )я имам някъде.Утре имам повече време и ако искаш ще я потърся и ще ти пиша на ПМ,за да се разберем как да ти я пратя Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 И аз се заинтригувах...полезно изглежда туй животинче... :think: Ако има възможност някой да ми даде да ги пробвам. Цитирай
lizardman Отговорено Ноември 4, 2006 Автор Отговорено Ноември 4, 2006 Тази(Absolute Fretboard Trainer )я имам някъде.Утре имам повече време и ако искаш ще я потърся и ще ти пиша на ПМ,за да се разберем как да ти я пратя ако можеш наистина ще съм ти много благодарен.драсни ЛС Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Здрасти,намерих програмката.Ако я искаш,дай ми Имейл адрес,за да мога да ти я пратя. Цитирай
Recommended Posts