a_panov Публикувано Ноември 4, 2006 Публикувано Ноември 4, 2006 Ето още един "работещ" софтуерен китарен процесор. Има си всичко!!! И ефекти и латентност. Просто го пробвайте: http://www.gnuitar.com/ Цитирай
flipsy Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 Имам един въпрос!Как се подкарва това нещо?Опиши подробно и с какви програми се отваря?То тва май нямапе и 1 МБ.И вътре има някви файлове дето нз как се отварят!Мерси предварително! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 Зле е, не си струва усилията. Цитирай
TheNightRider Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 Кви са тия предрасъдъци от вас? Програмката ме кефи... са ша видя как се работи и ще обясня подробно.. Цитирай
a_panov Отговорено Ноември 5, 2006 Автор Отговорено Ноември 5, 2006 Имам един въпрос!Как се подкарва това нещо?Опиши подробно и с какви програми се отваря?То тва май нямапе и 1 МБ.И вътре има някви файлове дето нз как се отварят!Мерси предварително! Като казах "работещ", това не означава че е прекрасен софтуер който може да измести лампите!!! Просто се опитвах да си пусна Guitar RIG, GUITAR FX и не можах да ги подкарам. То не бяха кракове то не бяха глупости на n-та степен. GNUitar е софтуер с отворен код и при мене поне звучеше добре но с много "но". Дистерите се чувстват че са цифрови, чувства се софтуерната обработка на звука. С две думи софтуера прави това за което си е направен но крайното ми мнение че не стува. При мене Линукската ALSA има по-добри драйвери за звуковата ми карта Realtek. Отделно под Линукс го накарах да няма латентност. А как се подкарва си пише в документацията, тя поне си е наред!!! И се подкарва много лесно!!! Просто стартираш програмата и тя тръгва, просто като фасул! И да не си изтеглите версията за Линукс или Макинтош, няма да тръгнат под Уиндоус. В момента си правя Distortion-Octaver аналогов дистер, след това е наред още един дистер за брутализми, и след това ще си сглобя ехо и реверб. Убедих се на практика че софтуерите не вършат работа. Цитирай
Recommended Posts