nevdomy Отговорено Юли 15, 2007 Share Отговорено Юли 15, 2007 21 Данчо (Бързият пръст) Караджов от Сигнал!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Newcastle United Отговорено Юли 22, 2007 Share Отговорено Юли 22, 2007 Определено Cliffert Burton,въпреки,че никога не бих го стигнал този уникален басист!Има страхотна бързина и много добра идейност при импровизациите!Една малка част от него звука е ужасен,но си заслужава гледането! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fib4ik Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 ммм ... 2 - Victor Wooten ! И Steve Harris ! Това са мойте идоли ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black*Sabbath Отговорено Август 24, 2007 Share Отговорено Август 24, 2007 Мойте идоли пък са Гийзър Бълът и Лес Клейпъл. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Август 24, 2007 Share Отговорено Август 24, 2007 Les Claypool - той е луд напоследък се разбивам да слушам албума Antipop (поздрав към бас секцията на форума с "The Final Voyage Of The Liquid Sky" примерно) Jaco Pastorius, Marcus Miller, Victor Wooten, Flea Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black*Sabbath Отговорено Август 26, 2007 Share Отговорено Август 26, 2007 Искам да попитам дали има почитатели и на Том Арая от Слейър?Малко ми е чудно как пее и свири?Смисъл...пее добре,а свиренето му е на много бързо темпо.Мен лично ми допада доста и тъй като съм фен и на някои по-агресивни групи,той ми е фаворит.Кажете някое друго мнение за него.С какво ви е направил впечатление?Мен ми допада неговият тип на свирене също. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ha4ety Отговорено Август 26, 2007 Share Отговорено Август 26, 2007 От изброените имена Джако Пасториъс този човек е бог на ритама освен него мои фаворити са Ален Карон и Пино Паладино Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts