juveplu Публикувано Септември 22, 2014 Share Публикувано Септември 22, 2014 Здравейте , искам да попитам с коя програма се прави запис на пач банки от синтезатора в компютър за да мога да си ги върна после пак и те да не се загубят . Вече изгубих всички направени звуци . Батериите ми свършиха и край . Свирката е Roland JD800 от 93г. Преди време един приятел ми показа как да изпратя цялата памет със всички настройки в Cakewalk 9.3 и стана . Сега обаче и самият той не помни какво е било тогава и не успя . Сега се опитахме чрез запис във миди канал в Sonar но не стана . Или това не е начина или ние нещо сме объркали . В MIDI канала нещо се записа . Приготвихме синтезатора да получи данните и стартирахме MIDI файла , но синтезатора не записа ( не прие )стартираното от Sonar . Само още едно пояснение : преди когато това ставаше аз имах звукова карта със генериране на тайм код . Мисля че тогава не записвахме в MIDI канал като MIDI информация , а ми като запис на тайм код в Cakewalk 9.3 и стана . Бях записвал в тефтер нещо и сега не го намирам . Моля Ви за помощ как да стане трансфер и запис на вътрешната памет от синта ? С кои програми и как ? Ще съм много благодарен ако ми помогнете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dontwarrior Отговорено Септември 22, 2014 Share Отговорено Септември 22, 2014 Трябва ти архивираща програма която работи със sysex, като MidiQuest, и естествено правилни миди връзки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts