liquid_death Публикувано Ноември 3, 2006 Публикувано Ноември 3, 2006 Нека тук всеки каже как се справя с този проблем със зацапването на потовете - разглобявате потовете ли или ползвате спрей и какъв. Благодаря предварително на включилите се! Цитирай
rudibass Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 (Редактирано) използвам БЕЗМАСЛЕН спрей на Филипс за потенциометри (8$)...много съм доволен от него......а потенциометри за по 25 евро не мога всеки път да сменявам когато се замърсят....просто не ми е икономически изгодно.... Редактирано Ноември 3, 2006 от rudibass Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 Аз се чудя от какво биха се зацапали потенциометрите, при затворена кутия, и липса на прах? Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 3, 2006 Автор Отговорено Ноември 3, 2006 Потенциометри има на усилвателите също (не само на китарите ) а там въпреки че са в кутия, тя си има отвори за да има вентилация....и прах се насъбира за 5-10годинки Моля пишете повече за технологията на използване на спрея....примерно "пръскам в дупката на пота и след това развъртамняколко пъти...и.т.н." Благодаря ви за съпричастността и отговорите ви! Цитирай
rudibass Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 бачкайте 6 месеца на 70% влага и ветрец със ситни песъчинки и ще поговорим пак за липсата на прах(ако не се лъжа прах само липсва в помещенията за направа на интеграли и др. такива супер прецизни полупроводникови елементи) както и да е .....удобно е за стари потенциометри...съживява ги ...последно пробах на една 30 годишна орфейка полуакустична ....пръснах и потенциоматрите заработиха.... Цитирай
ditronix Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Има специален спрей за потенциометри на немската фирма ВЮРТ.Казва се CONTAKT OL или SL -не поня и ги бъркам,но едното е електроизолационен лак.Та този спрей е най-добрия,който съм ползвал в 30 и ... годишната си практика. Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 the secret live of pot Ето го контакта на картинка: Контакта е добър. Последно ползвам този: Но тунер-а го ползвам най-напред и после пръскам със смазка пак на спрей. Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 6, 2006 Автор Отговорено Ноември 6, 2006 А в софия от къде може да се закупи и каква ли му е приблизителната цена? Цитирай
Recommended Posts