Бицев Отговорено Септември 30, 2014 Share Отговорено Септември 30, 2014 Не отбор, а екосистема (промишлена инфраструктура, икономически стимули, търговски и предприемачески манталитет вместо инженерски, споменах ли хъс и кураж...) Иначе +100! И 'а наздраве, отдавна не бях се отбивал! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fats Отговорено Септември 30, 2014 Share Отговорено Септември 30, 2014 Здрасти, Бицев! Как така насам? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бицев Отговорено Септември 30, 2014 Share Отговорено Септември 30, 2014 И друг път съм поглеждал, но ми щукна и да кажа нещо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 2, 2014 Share Отговорено Октомври 2, 2014 Относително скъпите неща в това изделие са кутията, високоговорителя, батерията, жака, маркетинга и дистрибуцията. Електрониката е от масови елементи, налепени във фабрика за насищане на платки. Даже не можем да говорим за цена на елементи, затова направо е платка за $2-3. Като гледам разните радиоприемник/мп3плеър/фенерче/будилник за 15-16 лева даже $20 са много. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 3, 2014 Share Отговорено Октомври 3, 2014 Тези факти са верни от гледната точка на хората, които са реализирали/изтъргували устройството. За повечето от хората вън от този бизнес, може би и за $80 би било непостижима летва, да го направят/реализират. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts