Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Преди около 3 месеца записах с едни приятели 2-3 парчета на джем начала в студио.Състава е бас,барабани,китара и вокал.

Това парче има нещо общо с етно(Д.Зорн) и като цяло е доста по различно нещата които обикновенно пускам.Надявам се да ви хареса

zorn

Отговорено

Мерси приятели,радвам се че ви харесва,ето още едно от същия ден.Аз правя само соло и има пиано.Само искам да кажа ,че парчетата са правени за наше развлечение и са си чисто експериментални

bnfm

Това е доста странна интерпретация на небезизвестния стандарт But not for me

Извинявам се предварително на всички ;););)

Отговорено

първото не ми допада толкова, колкото второто, а там най-много интрото ;)

някои неща ми идват в повече, но това си е въпрос на вкус, знам , че при теб случайно няма ;)

Отговорено

Второто е много свежо!Обичам експериментите.Без тях джаза си губи смисъла и се превръща в академично "надсвирване".

Отговорено

Благодаря ви за отзивите и за слушането

@peshoy2k

Това е един вид музикален майтап(гротеска)на истинското парче.Затовая и започва що годе нормално а след това изкретенясва.Напълно разбирам,че някои неща ти идват в повече,точно това ни е идеята <_>

Отговорено
@peshoy2k

Това е един вид музикален майтап(гротеска)на истинското парче.Затовая и започва що годе нормално а след това изкретенясва.Напълно разбирам,че някои неща ти идват в повече,точно това ни е идеята :D

ааааа, ами значи съм един средностатистически слушатель :), аз си помислих, че не съм наред с ушите по едно време :(

Отговорено

:(:):D

Това са най - яките неща дето си ги пускал досега, мен ме къдрят страшно много, ще взема да стана на афро!!! Освен това, за моя вкус са едни от най - интересните неща пускани във форума изобщо.

Леле как обичам ей такива малко по - експериментални неща.

А второто ми напомня много на стила на последния Madness с някои неща. Но не мога да преценя кое от двете ми харесва повече.

Отговорено

Ами к'во да кажа,

така правиат знаещите и можещите хора ,евала Колио ,

радвам се за това че има въобще такъв българин.

:(:):D:):blink::):):D:cheers::cheers::cheers::cheers::(:):D:):):D:cheers::blink::(

Отговорено

Винаги съм се чудил защо няма поне един българин да пее така истински без да се напъва...нещо не ни е в кръвта ....за солото и въобще за "всичкото експеримент" :cheers: евала просто само адмирации! :unsure:

Отговорено

Mного ви благодаря на всички за похвалите(дано са заслужени) и за отделеното време.

ааааа, ами значи съм един средностатистически слушатель , аз си помислих, че не съм наред с ушите по едно време 

Всичко си ти е наред с ушите,ама не знам дали същото може да се каже за нашите(на хората от записа)глави :unsure:

Това са най - яките неща дето си ги пускал досега, мен ме къдрят страшно много, ще взема да стана на афро!!! Освен това, за моя вкус са едни от най - интересните неща пускани във форума изобщо

Идеята за записите беша на пича,който пее.Без кадър като него такива хави изобщо не могат да се получат.Свирил съм с него няколко пъти и всеки път е различно и сие живо удоволствие

@tocata

Има много кадърни,знаещи и можещи хора в БГ и ти си(както всички тук добре знаем) един от тях