DJ SKRATCH Публикувано Ноември 2, 2006 Публикувано Ноември 2, 2006 Възможно ли е да се направи педалиерата на guitar rig? Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 Ако поддържа миди контрол, това е най-лесното: http://gtlab.net/gtlab2/readarticle.php?article_id=18 Иначе отиваме вече в по-дълбоките води Цитирай
fluti Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 Аз доколкото съм чел използва единия канал на лайн-ин на аудиокартата, не МИДИ. Т.е праща аудио сигнали - с определени честоти или модулирани по някакъв начин - т.е. струва ми се бая трудно да се направи Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 Аз доколкото съм чел използва единия канал на лайн-ин на аудиокартата, не МИДИ. Т.е праща аудио сигнали - с определени честоти или модулирани по някакъв начин - т.е. струва ми се бая трудно да се направи Като цяло всичкият софтуер който се пише за аудио поддържа управление през миди команди : сонар, кул едит кубейз и тн.. за гитар риг не знам не съм е качвал а и предпочитам да си свиря с 15"ката Така, че ако поддържа миди нищо не пречи да се управлява по този начин. Ако не друго поне схемата е лесна и лесно ще може да се пробва Цитирай
Recommended Posts