bradata Публикувано Февруари 8, 2005 Публикувано Февруари 8, 2005 1)nickname: bradata 2)Възраст: 22 3)Образование: средно(МГ); Уча висше в УАСГ 4)Вашият инструмент/и: барабани 5)Предпочитан музикален стил: Рок, Хеви, Джаз, Българска народна, Реге, абе изобщо само чалга не обичам и лигавите песнички на лигавите изпълнители. 6)Вашият вдъхновител: Бирата 7)Досегашни реализирани проекти: Свирих с едни пичове, но напоследък няма време за нищо. И все пак мисля пак да започна! 8)Странични интереси: Компютри, бира, жени и няколко спорта (ако някои от тях може да се наречат спортове). 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ама въобще нямам идея, какво точно да напиша! Но все пак трябва. С брада съм! Цитирай
YtseJam Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Добре дошъл. Аман от китаристи в тоя форум, крайно време е да се съберем от нашите повечко. Цитирай
Joys Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 (Редактирано) Добре дошъл от един дърводелец кандидат маниак барабанист. Аз де !!! Редактирано Февруари 8, 2005 от Galileo Цитирай
pacman Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Добре дошъл и от мен Готин аватар Тва дето го прави човечето с бедната китарка някакси ми е много познато Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Честито ти прифорумяване и ела на следващата среща - да почерпиш яко вдъхновение .А и аз също Цитирай
bradata Отговорено Февруари 8, 2005 Автор Отговорено Февруари 8, 2005 Честито ти прифорумяване и ела на следващата среща - да почерпиш яко вдъхновение .А и аз също Е то без вдъхновение не може! Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 ами добре дошъл и от мен.мисля че ще ти е интересно тукдори забавно Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 И от мен добре дошъл!!! Един народ е казал едно време "In Vino Veritas",но тва че и бирата си е вдъхновение си е истина.. Цитирай
assoass Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Евала! Съласен съм с това, че Бирката и Въздевисша! Ура за Бирката-тази пенлива благодат и повече ура за човека брадат! Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Въпреки, че нямам много право да пиша тук(още не съм се самопредставил) ще се направя на ударен и ще река: Добре дошъл, о, брадатий! И да знаеш, че още чакам информация по един въпрос. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 И от мен добре дошъл!!! :hello: Така де - няма само edgecrusher и аз да сме брадатите във форума Цитирай
Recommended Posts