soundburger Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 молиа ви колеги!!!!за6то никои не пра6та промота на насам натам с изклиу4ение на пунк и блацк металите ????? 4акате ниакои да ви открие ли?и да инвестрира вув вас? ми ако се разпаднете??? ниаякои 4узхд лабел да напражи маркетинг дали естониа харесват поп рока направен в бг и повлиан от ва6ите идоли ??? размурдаите се малко ,молиа ви Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Бъргър, прав си, ама докато ти разчета.... Абе братче, малко опити, малко БДС, малко фонетична. Сори, ама английски чета с по-малко зор... Цитирай
antonium Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 ... задавам си един въпрос за едно радио , и рекламата муе готина само колко яко завучи " Зи рок - рок радиото на българия ". Само се чудя е тея пичове дали не са сбъркали адреса ? Каде е рока на българия в това радио? Случва се всеки да се пообърка, така че е по-правилно е да бъде "Зи рок - рок радиото на света" А за другите, е там вече нямам думи, една боза, една помия направо си е таратор от глупости... има се предвид, че в БГ е едно такова радио и затва е на България а иначе пуска и бг музика също Цитирай
soundburger Отговорено Януари 17, 2007 Автор Отговорено Януари 17, 2007 http://www.noproblemmarketing.com/FAQ-Services.html Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 (Редактирано) ^Бургер, мисля, че мнението ти е доста некомпетентно и прибързано - в различни аспекти ... - Първо - аз дето съм от Варна - изобщо не съм разбрал, че ще има концерт на Д2. Извод: Слаба раклама, организация и т.н. - Второ - изобщо не е вярно, че в пианобаровете (особено във Варна и особено при нас например - "JOKERS CLUB", където свирим цялата банда) не се свири авторска музика, напротив - точно тя е нещото, което задържа основните и редовни посетители. Поразпитай хората, или се разходи сам и виж Извод: Некомпетентно изказване - поради слаба информираност - явно не посещаваш пианобарове, или не слушаш какво се случва там. - Трето - заплащането в пианобаровете не е 50 лв Ще оставя на твоята фантазия останалото ... Извод: Слаба информираност ... Има и други неща, но айде да не задълбаваме ... Със здраве!! П.С. Сашко (@Доцк ) откогха гуворисх нови езитси ? Редактирано Януари 17, 2007 от visiondann Цитирай
aitapeapea Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 (Редактирано) ^Бургер, мисля, че мнението ти е доста некомпетентно и прибързано - в различни аспекти ... - Първо - аз дето съм от Варна - изобщо не съм разбрал, че ще има концерт на Д2. Извод: Слаба раклама, организация и т.н. - Второ - изобщо не е вярно, че в пианобаровете (особено във Варна и особено при нас например - "JOKERS CLUB", където свирим цялата банда) не се свири авторска музика, напротив - точно тя е нещото, което задържа основните и редовни посетители. Поразпитай хората, или се разходи сам и виж Извод: Некомпетентно изказване - поради слаба информираност - явно не посещаваш пианобарове, или не слушаш какво се случва там. - Трето - заплащането в пианобаровете не е 50 лв Ще оставя на твоята фантазия останалото ... Извод: Слаба информираност ... Има и други неща, но айде да не задълбаваме ... Със здраве!! П.С. Сашко (@Доцк ) откогха гуворисх нови езитси ? Първо не знам в коя ВАРНА живееш, но явно не е в тая която беше налепена с плакати за Д2 и в която трите варненски телевизии въртяха спотове по 15-20 пъти на ден. Извод - слаба информираност Второ аз лично не съм идвал в вашто пиано барче (оп реклама) но тва за авторската музика,ако визираш две три песни на Фанданго, не се брои. Извод - несъстоятелност на изказването. Трето ако на вас не ви плащат по 50лв, защо трябва да означава че никаде не плащат по толкова. Извод - изместваш темата с косвени доказателства. Четвърто и аз не съм съгласен с някой мнения на Бургер, но общо взето темата е за друго. И това друго далеч не е най-важното нещо за оправяне в нашия бит. Затова и ми се струва че не е нужно нещата да се взимат толкова насериозно. А да кажеш на някой че е некомпетентен може да се приеме и за обида, при положение,че не знаеш за кого говориш. Аз поне знам PEACE Редактирано Януари 18, 2007 от aitapeapea Цитирай
soundburger Отговорено Септември 24, 2007 Автор Отговорено Септември 24, 2007 http://www.dnesplus.bg/Curious.aspx?f=108&d=184406 бравос!!! Цитирай
NitroBGA Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Дотук добре. Ние коментирахме това с Весо (@vane), че Д2, заедно с ПИФ (или P.I.F) са двете съвременни, модерни български банди, които правят интересна авторска музика, с качество на записите и на изпълнението заслужаващи внимание. Разбира се има и други банди, но тези двете за мен са на върха като популярност, която (пак според мен) са заслужили. Инициативата с училищните рок банди е похвална.Наистина, приятно съм изненадан. Само се питам защо във (почти)всичко, което се прави в България за нови музиканти (респективно млади, училищни и т.н) има думата "рок" (Rock)? Не съм чувал досега конкурс за млади джаз банди или за поп-групи, например.... Но да не измествам темата. Браво на Д2 Цитирай
Recommended Posts