sa6tiat Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 Става въпрос за ВАРНА. Наистина беше мнооооого забавен концерт. icon_twisted.gif Ей, кви сте конкретни... Цитирай
niki123bg Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 Интригуващо А кога точно и къде във Варна е бил този концерт и ние как може би трябваше да разберем за него, че да вземем и да отидем ? (не че щях да отида на концерт на Д2, но това е друга тема) Цитирай
soundburger Отговорено Ноември 1, 2006 Автор Отговорено Ноември 1, 2006 крайно време е бг групите да искат кариера като на моторхед а не да изпълняват поръ4ките на продуценти които ги превръщат в нещо което да става за бг медии и за точене на спонсори но не става за слу6атели извън бг.... и е крайно време бг продуцентите да спрат да точат спонсори ,да си изберат стилова принадлежност и да търсят други пазари за6тото нашият е ясен отдавна... рок феновете са преброени на концерти на западни имена отдавна...,. и няма да станат пове4е във която и да е разновидност на рока защото няма да дойдат от румъния... моята група свири нео метал и във Варна нео метал слушат 50-60 4овека.... и аз не о4аквам те да станат 500 заради мен в България нео метал слу6ат 8 000 хиляди ,както стана ясно от концерта на титаните в тоя стил корн... и те няма да станат 80 000 дори с подкрепата на адидас или кока кола... тва е положението... Цитирай
tsetso Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 (Редактирано) Че пак много са дошли.Когато свириха в "Алиби"първата вечер имаше цифром и словом 50 човека.Гот нали? Редактирано Ноември 2, 2006 от tsetso Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 Факта че дори с такива спонсори и то в един от най-големите ни градове е имало толкова хора говори лошо за групата. Да не забравяме, че доста по - неизвесни групи събираха много повече хора в О' Шипка. Проблема с "шоубизнеса идва отчасти и от самите нас като музиканти, никой няма да ни помогне ако не си помогнем сами. Замислете се, че издадените албуми за тази година са срамно малко! Работата обаче е там, че всички лейбъли у нас искат само да издават, а не да продуцират. Фактически отиваш с готовия записан от теб материал и те го тиражират. Гот нали. Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 (Редактирано) кои са тия неизвестни групи събиращи много над 150 човека в Шипка?айде да се придържаме към фактите, моля Редактирано Ноември 2, 2006 от Katsko Цитирай
Stone Free Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 Хехе, не ги знам новите Д2 къф метъл свирят, но (с оглед на фактите, които чета тука) предлагам да организираме залагания кога ще свият рязко обратно у платното на "Ледено момиче" и другите бози. Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 кои са тия неизвестни групи събиращи много над 150 човека в Шипка?айде да се придържаме към фактите, моля Под низвесни имам в предвид в сравнение с тях! Групи без толкова медийна подкрепа и спонсори (доколкото си спомням албума на Д2 не е записван у нас). Но да речем DRS събираха по-пове от 150 човека. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 (Редактирано) кои са тия неизвестни групи събиращи много над 150 човека в Шипка?айде да се придържаме към фактите, моля имаше и такива концерти а иначе за Д2 - проблема си е чисто техен, аз и безплатен коцерт да има пак не бих отишъл... както явно и голяма част от хората биха дали същите пари за Ивана, но не и за Д2... значи къде е проблема ? Редактирано Ноември 2, 2006 от kitaratapesho Цитирай
soundburger Отговорено Ноември 2, 2006 Автор Отговорено Ноември 2, 2006 навсякъде има местна 4алга и тя се слу6а наи масово. това е нормално.кънтри,латино.реге,хумпа нема зна4ение .... рока оба4е е градска култура и се слу6а по градовете.... особено в по модерните му разновидности.това е факт които нито групите нито музикалните компании по света и у нас могат да променят. затова моторхед няма да направят турне в бг а наи много 1-2 контсерта за тсиалата си кариера.... Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 Katsko, само за обща информация, в Сливен групи като DRS и Кълн събират повече публика от медийни герои като Остава, Ъпсурт, и т.н. Единствените, които събират повече са изпълнителите от така наречения "поп-фолк" Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 навсякъде има местна 4алга и тя се слу6а наи масово.това е нормално.кънтри,латино.реге,хумпа нема зна4ение Приятелю, това ми прозвуча като да сравняваш Боб Дилън, Крийдънс, Боб Марли, Кени Роджърс, Буена Виста Сошъл Клъб и други такива с Азис и Глория... Недей така човече. Чалгата е политическо явление и признак на ниска култура. Лошото е, че напоследък и в поп музиката като цяло се навъдиха чалгии с негри, дето пеят на развален испански, ама кво да се праи - народа масово изпростява, но ние го правим по-добре от всички други Цитирай
soundburger Отговорено Ноември 2, 2006 Автор Отговорено Ноември 2, 2006 и в бг има ансамбли филип кутев,пирин,които правиат музика.... има булгара и так далее... а ина4е има рики мартин и други .... боб дилан ...певетса на раб. класа си пее кънтри и марк ноплер има уаи аи мен много е добро .... оба4е ако им смени6 текста т.е. посланието ,музикалната форма си е все кънтри.... двете заедно музика и текст правиат песента... дали 6те стане 4алга или буена виста ...зависи от автора... ина4е все латино....или стари градски... Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 "Кервана си върви,кучетата си лаят"-това е нашата мила родна реалност :wall: :wall: :wall: Най-лошото е,че на огромна част от хората хич не им пука....за жалост всеобща Цитирай
thurston Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 имам едно питане към всеки, писал в тая тема (вкл. и към себе си): и кво? КВО?! Цитирай
Recommended Posts