liquid_death Публикувано Октомври 30, 2006 Share Публикувано Октомври 30, 2006 Момчета от къде мога да намеря метални кутийки за да пъхна в тях някоя друга правена схема и да сглобя Home edition камионче.ако някой знае нещо да казва само да е качествено и на добра цена Благодая на всички предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 30, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 30, 2006 Сега докато си седя и чакам някой да дае иде ми хрумна супер нещо......от консервена кутия....ще е доста ефектно сега сериозно .... чакам умни идеи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Октомври 30, 2006 Share Отговорено Октомври 30, 2006 В по-големите магазини за електроника има.Ако си от Пловдив провери във Вики Ват.Специално за металните избора не е голям,но пластамосви има доста.Цените са около 5-10 лв. Ако си от друг град,някой друг да каже. А като каза за консервена кутия-аз съм още по-зле(финансово). Понеже си ползвам ефектит вкъщи,представляват гола платка с един картон с няколко дупки,на които съм сложил потенциометрите и буксите.Шумотевици всякви,особено като ги сложа по-близо до усилвателя. :green: Абе мизерна работа.Все се кана някой ден да събера някой лев за кутии ама тоя ден все не идва. :wall: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 Ако става въпрос ефектно ще е във всичко по-неочаквано пример: A иначе предполагам по-голям успех с металните кутии ще имаш по сервизите за черна техника (долнопробните маенца в които поправят (поне според тях) телевизори, уредби, видеа и други глупости). Там 100% ще имат от някоя съветска глупост изпаднала кутийка, но на каква цена идея си нямам И варианта който аз често предприемам е някаква пластмаса/плексиглас взимаш и хоп хоп хоп и кутийката е къстъм Поне ще е с форма размери както искаш, а няма да ти хлопат вътре някои по-дълги жици защото има по 5 санти луфт отвсякъде Ае успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 (Редактирано) Кутийка от нес кафе. Има и едни чайове на Twinnings с подходящи кутийки, като например тази на "Prince of Wales" е черна на цвят Друг вариант е произволна пластмасова кутийка (на времето ползвахме сапунерки от онези дето се затварят) и я облепяш вътре с фолио (най-евтино с алуминиево домакинско фолио, но резултатът от към екраниране не е особено добър). Редактирано Октомври 31, 2006 от niki123bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 Кутийка от излят алуминий, тайванският вариант на Hammond 1590В: Цена: 7.40 лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 31, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 31, 2006 Офертата на Gregg е мног добра От каде може да се снабди човек с такава кутийка? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 От Варна съм, има ги само на едно място в града. Мога да питам откъде се снабдяват с тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 31, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 31, 2006 Ще съм благодарян ако питаш и кажеш каде точно се продават(магазин и улица където се намира)>Благодаря ти предварително А иначе ако някй знае нещо за София да казва! в смисъл къде могат да се намерят подобни кутийки или от соц нещата (магазини и улици на който се намират) Хайде бойсове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 Електронинвест имат в каталога си цялата серия, но цените им са по-високи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Ноември 1, 2006 Share Отговорено Ноември 1, 2006 Електронинвест имат в каталога си цялата серия, но цените им са по-високи. Да точно електронинвест внасят кутии за България, и до сега само от тях съм купувал. Имат най-разни и най-различни кутии като големина и вид. Адреса можете да го видите от интернет, а сайта да го намерите.. пак от интернет Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fender_str Отговорено Ноември 12, 2006 Share Отговорено Ноември 12, 2006 Gregg я кажи къде във Варна ги има тези кутийки? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Ноември 12, 2006 Share Отговорено Ноември 12, 2006 В магазин "Радиус" до болницата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts