KILL_EM_ALL Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 хахах абе на мен просто ми стана смешно как сите кат видеха че момиче е пуснало темата и сите почнаха да и дават обяснения по 100 реда писания--нафърлихте се кат невиждали и ми стана смех хаха---шото ако темата беше пусната от некой друг отговорите щеха да бъдат с по едно изречение от рода на--абе аре изполвай шибаната търсачка---абе не гледаш колко еднакви теми пускате...--абе начинаешите и новите в форума първо да се разтрърсат а не да пускат еднакви теми постоянно-- и ми стана смех хахаха---за туй не се здаржах кат ви видех кат побеснели невиждали женско--с китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 (Редактирано) Абсолютно си прав, винаги съм знаел че от 40 натегачи на една мома едновременно неняма да има огрял го, но малко грубо дойде. Зат'ва беше идеята да поизчакаш може верно да е дете Редактирано Октомври 31, 2006 от RockoBG Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 ^ извинявам се.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TerminalFrost Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 (Редактирано) ^^^ Подкрепям напълно! Редактирано Октомври 31, 2006 от TerminalFrost Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
olygofren Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 (Редактирано) Аз лично й отговорих, защото ме изкефи, че момичето е гледало и екрана, докато е писало. Бих нахранил и пратил към търсачката писания като: "каде да намера киатара кояато да е хубажа за мене точно ам а казвайте барзо щото нямам пари" (ебаси, колко добре ги изпунтирах) или подобни глупости, в чийто стил някои тук присъстващи пишат и досега. Па било то и на кирилица. Редактирано Октомври 31, 2006 от olygofren Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babycow Отговорено Октомври 15, 2012 Share Отговорено Октомври 15, 2012 Здравейте. Виждам, че темата е доста стара....но тъй като и аз възнамерявам скоро да си купувам китара, я намерих за доста полезна. Та..имам въпрос, който може да ви се стори леко глупав, но въпреки това ще го задам с надеждата някой да ми отговори .. Четох и други теми във форума ...и се чудех дали могат да се сложат найлонови струни на акустична китара(и по-точно дали това ще окаже отрицателно влияние върху звука). Благодаря предварително..и моля да ме извините за малоумния въпрос Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slide Отговорено Октомври 15, 2012 Share Отговорено Октомври 15, 2012 Зависи какъв е бриджа/магаренцето. Ако е метален (какъвто най-вероятно е) има вероятност да къса струните често. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mairomaster Отговорено Октомври 15, 2012 Share Отговорено Октомври 15, 2012 А каква простотия е виреела във форума в далечната 2006-та Сега не се срещат чак такива простотии (или просто модераторите по-често кастрят). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts