krasi625 Публикувано Август 13, 2014 Публикувано Август 13, 2014 Искам да попитам какво са сетовете за Korg PA50,PA80 и т.н?Какво всъщност значи "сет" и да ми разнясните малко и за така наречените MIDI файлове. :) Цитирай
Мартин87 Отговорено Август 13, 2014 Отговорено Август 13, 2014 Нали не очакваш някой да седне и да пише неща, които в нета са описани в хиляди сайтове? Първо използвай google търсачката, пък после питай. 1 Цитирай
krasi625 Отговорено Август 13, 2014 Автор Отговорено Август 13, 2014 (Редактирано) ^ Нали знаеш,че нямаше да питам ако бях намерил INFO? Търсих за сетовете,но не открих нищо и за това питам.Мисля,че форума е тази за цел. Редактирано Август 14, 2014 от musicman Цитирай
dontwarrior Отговорено Август 14, 2014 Отговорено Август 14, 2014 и аз не откривам понятието set в упътването http://www.korgpa.com/pa_root/pdf/pa50sd/Pa50SD-UM-ENG.pdf Цитирай
RaverWild Отговорено Август 21, 2014 Отговорено Август 21, 2014 За сетовете може и да не е написано, но бързо търсене в гугъл дава представа за какво иде реч като разгледаш резултатите дори без да ги отваряш (току-що отделих 10 секунди за опита). А за що е то МИДИ - нямаш никакво извинение че не си ползвал гугъл. За това поне има тонове информация. Аз само ще ти кажа че това е един космос в който всеки ден се раждат нови планети. 2 Цитирай
asan79onbashi Отговорено Януари 18, 2015 Отговорено Януари 18, 2015 Колега как може да не знаеш какво е сет?Сет е комплект.За някои клавири този комплект или запис на данни и надстроики е за постигане на определено звучене на клавира,какви стилове да има във него и всички останали ползващи се потреби от клавира.Има сетове само от стилове и сетове със много папки и надстроики като тези за по-модерните аранжори.Колкото повече екстри има аранжора или клавира то толкоз повече неща и надстроики ще има във сета Колкото до термина миди,това е определен формат файлове ползвощи се от съвременните синквестри за да си запишат определена мелодия,песен,сонг. Цитирай
krasi625 Отговорено Януари 19, 2015 Автор Отговорено Януари 19, 2015 Ееее колега благодаря за информацията,ама това вече го знам много добре! Трябвше по-рано да пишеш,ама все пак благодаря. :D Цитирай
Recommended Posts