NeonGod Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 ами аз лично от всичко по-малко.съответно колкото мога Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 Death & Black Metal. Predimno Death Metal стил, тъй като позволява повече свобода на свирене и на съчетаване на барабаните с музиката. (drummer of Human Puzzle and Moria nowadays - check out some audio at http://store1.data.bg/hateeternal/Moria@Wi...torms%20(2005)/ - live from Winter Storms 2005) Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Ми доста разнооразни неща, но най-много предпочитам дуум и готик изпълненията Цитирай
bi4o Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 тъй като позволява повече свобода на свирене и на съчетаване на барабаните с музиката. е та това всеки стил го позволява... depends on the musician Цитирай
Egon Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Да, и аз така си мисля. ма дали точно дет метъла най-много го позволява...ни нам Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Кой каквото иска да казва,но музиката която позвплява най-голямо съчетаване на музиката с барабаните е джаза. Иначе аз съм предимно фънк ориентиран,но като "бийтаджия" тип барабанист не се ограничавам стилово. Цитирай
Egon Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Ма Драги, откъде ги вадиш тези изводи? Естествено, че джаза е много напред, но аз не бих казал, че бихме могли да степенуваме с ясни контури местата на стилове, които позволяват най-много съчетаване на барабаните с музиката. Ами прогресив рока и метъла какво ги правим, ами хард рока, ами цепелин, пърпъл, ами ... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 (Редактирано) Ами не си слушал джаз явно Най-елементарния извод е,че обикновено няма дръм-партия,а просто мелодия.Именно защото в джаз музиката барабаните имат роля на мелодичен инструмент правя извода си. п.п. Не съм джазмен,не искам да повдигам темата за "истинската" музика и т.н. Редактирано Ноември 7, 2006 от eL_NinYo Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 тва за мелодочния инструмент е именно причината Ненчо да е съвсем прав в случая, дебатът е излишен :read: Цитирай
Egon Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Ма хора, няма критерии, по който да бъде определен "съвсем правият" в този разговор; който наистина е излишен. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Безсмислена или не,предлагам да я прекратим тази дискусия Цитирай
beatle Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Тука вероятно има повече от един прав и вероятно никой не е крив. Всички са прави макар и малко криви,всички сме доволни,пийте и яжте само круша! Цитирай
bonzo Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 музиката която позвплява най-голямо съчетаване на музиката с барабаните е джаза. Аз досега най-голямо съчетаване на барабани и музика съм чувал от Neal Peart в Rush,но той се е учил много от джазмените,което ме навежда на мисълта,че няма значение стилът, има значение барабанистът Моята стилова насоченост:Отчетлива каса,груув, барабанче с доста,но не прекалено високи,отчетлив райд чинел и силно положен водещ креш(в моя случай на Кацко бившия райд ).2/4 свиря с каса на 1-во и на 2-ро време.Не си оставям прекалено дълго време фуса затворен, да не се сърдиОпитвам се да мога да свиря всичко,но най-добре ми се отдава(поне според мен)хард рок/хеви метъл и блус.Но не се ограничавам.Гледам аз да имам стил, а не в какъв стил ми свирят другите музиканти,стига да не свирят точно обратното. П.П.Просто РОК ми харесва като стил,но преди да го прочета си намислих да пиша за това как свиря,а не за това какви парчета свиря Цитирай
Recommended Posts