Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Никога не съм слушал парчето :wall: , но китариста ми го разказа :read: (и за мен е като авторско :( ) и се получи следното :angry:, на една репетиция <_<

Та, какво мислите?

П.П.:

Приемаме мисли, секви :D

Отговорено

Добре звучи като за начало,останалото си идва със свиренето.Изисква се много време за да се получи наистина яка суинг ритъм секция.Просто трябва много да се свири много заедно и да се изчисти концепцията какво точно се цели и как да се постигне

Отговорено (Редактирано)

явно това друго парче Bessie's blues пак на Джон Колтрейн е със същата мелодия и хармония.

няма значение как го наричате, това си е Беси'с блус :angry:

поздрави

Петър

Редактирано от kitaratapesho
Отговорено (Редактирано)
Добре звучи като за начало,останалото си идва със свиренето.Изисква се много време за да се получи наистина яка суинг ритъм секция.Просто трябва много да се свири много заедно и да се изчисти концепцията какво точно се цели и как да се постигне

Уважавам хората, които имат какво да кажат и го казват! Заради вас, ще продължа да споделям резултати :greenangel:

Благодаря!

П.П.:

Според мен, смисъл на споделянето не е да се обкръжиш от хвалби, което аз лесно постигам, а да ти се покажат слабите места :read: , но тук, май, това трудно се приема :think:

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Отговорено

Радвам се че не тълкуваш мнението ми като заяждане.Истина е че тук(във форума)мненията различни от ...браво.. доста често се възприема погрешно.

Но тази тип музика наистина иска много време да улегне и истинският проблем при нея е,че даже и когато хората от групата си свирят напълно читаво поотделно,трябва да се свири страшно много заедно за да започнат да звучат добре и като група