Robert Plant Публикувано Октомври 27, 2006 Share Публикувано Октомври 27, 2006 Искам да попитам какъв тип микрофон ми е нужен, за да си правя вкъщи записи на компютъра върху бекинг тракове (само за вкъщи, няма да го разнасям по репетиционни). Пея твърди неща-от хард-рок до хеви/пауър метъл. Възможно ли е да се намери микрофон за около 30-40 лева, който да изкарва що-годе сносен звук? Ако е възможно, ще можете ли да ми препоръчате някакъв модел? Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 27, 2006 Share Отговорено Октомври 27, 2006 Най - евтиното, за което се сещам, че може да се нарече микрофон са микрофоните на Stagg. Около 50-ина лв имат вокален микрофон. Не е много добър, но като за къщи и репетиции става. В какво ще го включваш? Каква ти е звуковата карта? Ако е някаква от тези по 10-20 лв ще имаш огромно количество шум. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Da_Fuse Отговорено Октомври 28, 2006 Share Отговорено Октомври 28, 2006 И аз мога да препоръчам нещо - Берингер ULTRAVOICE XM8500(моля да не ми се сърдят хората които разбират повече) имам малко опит с този микрофон и моа да кажа че става... в общи линии Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts