Jump to content
Българският форум за музиканти

Въпрос за BOSS BR-80


Recommended Posts

Здравейте колеги.Искам да попитам дали някой от вас е притежател на Boss BR-80 или да ми обясни дали може да си пуснеш мп3 бекингтракове (свои, а не вградените) и да свириш върху тях с лек ефект ревърб на китарата? Изгледах доста клипчета, но това което ме интересува не го открих.

Редактирано от dianstefanov89
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Не притежавам въпросния Digital Recorder, но това не ми попречи да направя един бърз ресърч в чичко гугъл. Ето какво намерих. Друго за което се сещам е Audio Player и Aux кабел в Line IN jack-а.

Редактирано от Sonny
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам предишният и е възможно. Имат малък проблем с формата mp3 - например директно произведен mp3 от Studio One не работи поради някаква причина, но ако го прекарам през Audacity няма проблеми. Може също и да заредиш mp3 след това в проект който започваш, ако искаш да градиш партии на другите 3 писти. Доста причтно устроиство но няма fade in/out а и малко гадничко ако искаш да копираш да кажем първия куплет след 1ви припев, става дупотопно и понякога ги реже, но за репетиции и запис на живо е много добро, също и ако искаш да си разработваш фрази или да учиш песни, имя и забавяне без загуба на качеството (донякъде но не е зле). Аз го ползвам главно за започвахе на идеи и после ги довършвам другаде. Ако може да свириш цялото парче без грешки става и за запис, но трябва да преживееш ефектите с които записваш, които не са лоши но са ограничени. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.