jordantcho Публикувано Юли 22, 2014 Публикувано Юли 22, 2014 Привет Има ли някой във форума който използва W/D или W/D/W сигнал Имам няколко въпроса отнсно системата - какъв линеен миксер използвате, какъв аудио суитч Моля за реални коментари - четене в google всички можем да правим Поздрави Йордан Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 22, 2014 Отговорено Юли 22, 2014 Аз съм в процес на изграждане на Dry/Wet система. За Wet частта планирам да използвам рак процесор и МИДИ педалиера, откъдето мога да глася и пипам нивата както си искам. Това е един от вариантите, има и други, но към това съм се насочил. 1 Цитирай
jordantcho Отговорено Юли 22, 2014 Автор Отговорено Юли 22, 2014 сигнала за рак процесора откъде ще го вземеш Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 23, 2014 Отговорено Юли 23, 2014 Вариантите пак са няколко. Аз мисля да ползвам този на Стив Морз - китарата в Dry усилвателя, след преампа му някакъв читав сплитер и от него връщаш непроцеснат сигнал в Dry ампа и отделяш за проца, след който се включва РА-то на Wet усилвателя. От МИДИ педалиерата управляваш проца - пресети, ефекти, с педалите входно ниво и изходно за бууст, както и още к'во ли не. 1 Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 23, 2014 Отговорено Юли 23, 2014 Аз изполвам подобен род система: Аналоговия чейн е класически: Китара > кабел >ефекти с трубайпас (уа, боост) > амп In > Кабинет От сенд-а на ампа (който сендва без да прекъсва сигнала в основния риг) се взима сигнал който влиза в риг с модулиращи ефекти (които пък също може да се байпасват с трубайпас суич) и от ефектите отивам в > амп2 > Кабинет 2 Ако ме мързи мога да ползвам 4х12 в стерео режим и кабинета да е 2+2 (по 2 говорителя за всеки амп). Трябва много добре да се обърне внимание на възможност от дефазиране на сигнала - но за това си има определени лесни решения. 1 Цитирай
jordantcho Отговорено Юли 24, 2014 Автор Отговорено Юли 24, 2014 (Редактирано) "От сенд-а на ампа (който сендва без да прекъсва сигнала в основния риг) се взима сигнал който влиза в риг с модулиращи ефекти (които пък също може да се байпасват с трубайпас суич) и от ефектите отивам в > амп2 > Кабинет 2" как регулираш нивото(микса) на dry*wet в амп 2 "Трябва много добре да се обърне внимание на възможност от дефазиране на сигнала - но за това си има определени лесни решения." :може ли да замоля за обяснение Редактирано Юли 24, 2014 от jordantcho Цитирай
Recommended Posts