apo Публикувано Февруари 6, 2005 Публикувано Февруари 6, 2005 Интересува ме мога ли да си намеря midi синтезатор до 100 лева втора ръка.Единственото условие е да поддържа midi.И,евентуално - къде мога да напарвя това.Мерси. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 И мене ме интересува тва. Мое да не е толко евтин, ама верно да е само МИДИ. Цитирай
synchu Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Я пак да си кажа за Evolution-ите (www.evolution.co.uk)...в магазина на ComelSoft на Раковска имаше бтв. В Динакорд също. В Комела май по-тънко беше обаче. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 има богат избор на миди вафли,но за 100 кинта може да не не ти върши работа.за какво ти трябва? Цитирай
Human_Paun4o Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 До скоро нямах Инетрнет,не се занимавах...Гледам на няколко места тук пише за разни миди,миди-клавиатури,колкото и тъп да ми е въпроса wtf is that Цитирай
Yiwigi Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 До скоро нямах Инетрнет,не се занимавах...Гледам на няколко места тук пише за разни миди,миди-клавиатури,колкото и тъп да ми е въпроса wtf is that Ами миди клавиатура е това което си има клавиши като на синтезатор/пиано, но няма вградени звуци в него. Т.е. за да можеш да изкараш звук от такова нещо ти трябва да имаш, комп със заредени в някоя програма звуци(виртуалните инструменти) или модул, от който клавиатурата да ползва звуците! А миди клавиатури до 100 лв. аз лично не съм виждал, но и да има ме съмнява те да се нещо превъзходно! Потърсете по темите...от форума доста хора си накупиха Evolution MC 461 (май така беше модела) и са много доволни хората... Цитирай
Human_Paun4o Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 А миди клавиатури до 100 лв. аз лично не съм виждал, но и да има ме съмнява те да се нещо превъзходно! Потърсете по темите...от форума доста хора си накупиха Evolution MC 461 (май така беше модела) и са много доволни хората... 10x за инфото :read: Цитирай
progressive Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 другия вариант е да намериш на старо някой синт... аз така си купих Korg M1, на който е прецакана батерията и за 2 дни се изтриват всички звуци от синта... но пък за миди клавиатура си ми е перфектен... Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 За около 200 кинта има горе-долу читави клавиатури по компутърните магъзини. Цитирай
SGEORGE Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 другия вариант е да намериш на старо някой синт... аз така си купих Korg M1, на който е прецакана батерията и за 2 дни се изтриват всички звуци от синта... но пък за миди клавиатура си ми е перфектен... Продаваш ли го този М1 и ако да-за колко? А иначе за под 100 кинта и аз не знам да се продават МИДИ клавиатури...сложна работа... Цитирай
Topsun Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 M1 е култов модел.не вярвам да го продава.ако му намери и нова батерия....ще е супер. Цитирай
miro Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Аз имах М1,велика машина.Откраднаха го!Ридайте музиканти :wall: Цитирай
SGEORGE Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Аз затова го питам...имах честта веднъж да свиря на тази машина и ... умрях... Цитирай
progressive Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 другия вариант е да намериш на старо някой синт... аз така си купих Korg M1, на който е прецакана батерията и за 2 дни се изтриват всички звуци от синта... но пък за миди клавиатура си ми е перфектен... Продаваш ли го този М1 и ако да-за колко? А иначе за под 100 кинта и аз не знам да се продават МИДИ клавиатури...сложна работа... ами не го продавам (както предположи Topsun ). а за батерията... нещо не могат да го оправят. той беше на една моя приятелка и тя веднъж си забравила прозореца отворен в стаята... заваляло... и намокрило клавира... след няколко дни смени батерията, но след още 2 дни пак нямаше никакви бленди(само вградените-без ефекти и настройки... т.е. можеш да си правиш някакви свои бленди, ама като го изключиш... губиш всичко) занесе го на ремонт и така и не можаха да открият от къде източва толкова бързо батерията... и така на нея и стана ненужен... и аз го взех. П.П. някой има ли идея все пак кой може да го погледне, защото ако може да оправи проблема с батерията би било още по-добре за ремонта тя го беше дала на Стоян-(преди беше в сервиза на ФАКТОР) @Миро, съжалявам за загубата ти-наистина е велика машина... Цитирай
LichoMusic Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Интересува ме мога ли да си намеря midi синтезатор до 100 лева втора ръка.Единственото условие е да поддържа midi.И,евентуално - къде мога да напарвя това.Мерси. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Продавам Roland D10! 5 октави,динамична клавиатура и е идеален за Midi клавиатура! Цената е 350 лв! 0888 936291 LichoMusic@abv.bg :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Recommended Posts