Tom_Keifer Публикувано Октомври 25, 2006 Публикувано Октомври 25, 2006 здравейте ,нов съм във форума и искам да ви питам ,зна4и взех си електри4еска китара и амп Behringer преди около година и бях много зарибен ама след това не ми остава6е мнооо време 6тото треа6е да се у4и ,та сега съм по свободен и съм по навътре в не6тата.искам да ви питам как евентуално с ампа да докарам овърдривън ефекта.6тото то нали си има настройки ,ама в книжката са ми дадени само настройки за два варианта на CLEAN ,един на LEAD и един на CRUNCH.взех си дисторжън процесор ,не е педалов а с коп4е.но искам да докарам овърдривън ефекта ,то4ния ми въпрос е :мога ли да докарам този ефект с ампа (и настройките му) или трябва да си купя такъв процесор ,ама ходих и ми кааха 4е немало ,ама има едни по 160 200 кинта дето имали вси4ки ефекти ??? помогнете !!! кажете какво да права ! благодаря предварително! Цитирай
Flanker Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Кой Behringer взе?Аз имам GMX110,дето е с многото ефекти.Обаче мисля,че всички ампове от тоя тип имат овердрайв.При Behringer тва е една "врътка" разделена от 1 до 10 в лявата част на панела.Поне при моя е така де...Та с него се докарва тоя овърдрайв-колкото по-нагоре по скалата отиваш,толкова по-силен е ефекта. Цитирай
npace Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 при моя GM108 има три ръчки с по три позиции точно до драйв врътката - там с малко играчка можеш да изкараш сравнително разнообразни звуци Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 ...в книжката са ми дадени само настройки...един на LEAD и един на CRUNCH... И двете са "overdriven" звук! А дали ти трябва процесор - не е задължително. И това, че диста ти е с копче, а не с педал няма никакво значение! Ако щеш и с ЦеКа ключето от висящата нощна лампа на дедо си може да го направиш да се включва диста... Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Хайде стига бисери! @Tom_Keifer,само в полза ще ти е нормалното писмено изразяване в този форум,а и навсякъде. Който има какво да каже по темата,нека заповяда;който има желание да си пласира ехидните забележки - сбъркал е форума! И защо ли въобще ви беше необходимо да изкопаете тема от преди два месеца,та да ви трия проблясъците... Цитирай
Flanker Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Tom Keifer успя ли да си докараш свестен Overdriven звук? Цитирай
Recommended Posts