Valdemar Публикувано Февруари 6, 2005 Публикувано Февруари 6, 2005 От посочените по- долу линкове можете да изтеглите и чуете новото парче на death metal бандата DemenZia от техния предстоящ албум. Много бих се радвал и на мнения за него Thanxxx in advance!!! http://hideo.online.bg/mp3/prorock/dmnz-ioteh.mp3 http://metalfist.com/mp3_5.html www.valdemar.data.bg Цитирай
Dylan_101 Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Дет метъл с елементи на блек... Ами на първо слушане не е зле, но по-обективно мнение ще ти дам след като го чуя довечера у дома. Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Ми бива! Саунд-а е добър. За композицията - зависи от предпочитанията. На мене ми се стори разпиляна, на места има наивни моменти. Има и интересни неша - хармонията накрая с клавира, примерно. Браос Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Мисля, че за стила си е супер. Аз лично не харесвам този стил пеене, и бластовете (май така се казваха) на барабаните. Иначе евала. звучи супер ! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Барабаните са програмирани, нали Малко се губят в микса... но пък не е казано че всички миксове трябва да са еднакви. Стилово лично мен малко ме фрапират бруталните вокали в комбинация с мелодични (блек-метъл) рифове. Но това разбира се е собствено мнение. Иначе поздравления за творението! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Харесва ми. Барабаните специално звучат достоверно, може би точно защото са малко по-назад в микса. Хубаво е като цяло. Цитирай
jFog Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Леле щъ съ насеръ..Овчи бруталити...и още съм на втората тема за днес... ебах ти душевната чекия дет ми напрайхти... сега свалям после ще приказвам. Ама поздрави от мен пич май с тебе бяхме лафили в един друг форум за метал... ако не се лъжа...много метъл се изля от тогава де.. нз Цитирай
jFog Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Ебах ти връзката извади тоз хост.. отивам да спя утре ще изказвам мнения явно Цитирай
jFog Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 верно тоз вокал някак си не се вплита малко..Ама е Метал!!! ОК е Началото като почна мислех че ще илезе някой готин елемент за мое щастие не искочи такова зайче Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Яко е :twisted: Само че звучи малко електронно. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 (Редактирано) Дет метъл с елементи на блек... И на мен ми звучи като нещо такова. Яко е, въпреки че това определено не ми е любимият стил. Редактирано Февруари 11, 2005 от Angry Samoan Цитирай
jFog Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 верно тоз вокал някак си не се вплита малко..Ама е Метал!!! ОК е Началото като почна мислех че ще илезе някой готин елемент за мое щастие не искочи такова зайче Ебах съ в главоча!! много се извинявам фразата беше... някой готиК елемент Цитирай
Recommended Posts