tatkoogi Отговорено Юли 5, 2014 Отговорено Юли 5, 2014 Справяш се впечатляващо! Че умееш да рисуваш е видно и от друга тема, но тук се комбинират техники... Желая ти успех! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 7, 2014 Отговорено Юли 7, 2014 Да ти брандират китарата не е същото като да си я изрисуваш, така е. Първото е комерсиална принадлежност, второто - лично послание. Аз например дюс ти-шъртки не нося - къде е смисълът, ако нямаш кауза, коато да разпънеш на гърдите си? В тоя смисъл бих си нарисувал китарата без да се замислям върху друго, освен върху имиджа. Жалко, че си толкова далеко - чак сега виждам. Успех с начинанието, определено ще е интересно да видим и други проекти. По-здрави! Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 7, 2014 Отговорено Юли 7, 2014 ^Сори,ама това ми звучи като не знам къде четох на някакви пикли в пубер възраст мнение - ква е тая тениска,това не мое да е такава без надпис (да разбираме рекламка??) Човек ако е такъв (човек) не го интересува да рекламира някакви работи,аз обикновено съм с черна тениска,без КОКА -КОЛА или друга щампа.. Явно одъртях де,не съм джиджан,готин,фйешън,харабия и т.н ,па и татуировки немам,малии, кат ме скиват кифлетата се чудАт къв е тоя нещастник с джинси и черна тениска (тишърт ли требе да викаме вече,аз не съм реднек и си говоря/пиша със старите понятия).. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 7, 2014 Отговорено Юли 7, 2014 Брат, не ме разбра. Точно анти-брандинг теория изказах Ама да не размиваме темата на човека. Много труд е хвърлил, да отдадем заслужено възхищение Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 7, 2014 Отговорено Юли 7, 2014 Може и да не разбрах,как да е,но Слаш в СФ свири на гибсън,дето отзад нямаше лак,тотално изтъркан от употреба мисля,иначе за работата на автора спор няма - добър е. Цитирай
dickens Отговорено Юли 24, 2014 Автор Отговорено Юли 24, 2014 Ами това ще е, следващата по-добре Не можах да постигна фабричния ефект на огледални отражения, но и подходът ми беше малко грешен още отначало. Btw, горещо препоръчвам тази китара за хората с нисък бюджет - много добра работа по грифа, адаптрите ме изненадаха приятно, състейн на ниво... ключове 6... абе за $169 си е трепач. Epiphone Les Paul Special II с махагоново тяло е модела... Cheers! 6 Цитирай
ultramega Отговорено Юли 29, 2014 Отговорено Юли 29, 2014 Работата е прецизна и изглежда супер, но при такива умения как не нарисува нещо оригинално и по неангажиращо ? Цитирай
Recommended Posts