KirkHammet Публикувано Октомври 24, 2006 Публикувано Октомври 24, 2006 Охоо , здравейте сички хубаво форумче сте направили тука , та така ... Аз съм от София , казвам се Виктор , на 14 съм (не се смейте ... много) и имам мерак да се науча да свиря на ел . китара , идоли са ми Кърк Хамет , Нуудълс , Дарон Малакиан , китариста на Тестамент (не се сещам име в момента ...) В нас имам една акустична Кремона , по стара от мен с дупка в резонаторната кутия ... така че с нея едва ли ше се науча много да свиря Уча в 32 СОУ , слушам адски много и различни като стил групи ... Metallica , Blind Guardian , Disturbed , Kamelot , Fear Factory , Rammstein , Pantera , Testament , Ozzy , Static-X , Slipknot , Korn ... Oт по - не-метълските слушам The Offspring , Nirvana , Alice In Chains , System Of A Down , Rancid , Anti - Flag ... та ако имате още някакви въпроси питайте , готов съм да отговарям А и доста пъти са ми казвали че ставам за беквокал... Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Здрасти, имаш клонинг във форума, почти де... Добре дошъл. Цитирай
badhabittt Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 (Редактирано) добре дошъл дано ти хареса пък и да не ти хареса пак ще пиинем по едно някой ден или пък може би 2 3 , 4 , 5 Редактирано Октомври 24, 2006 от badhabittt Цитирай
aladin Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 хахахахаха ще трябва да откриваме детски сектор като гледам възрастовата граница драсти4но спада в тоя форум Цитирай
TerminalFrost Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Здравей! Успех с музиката, приятно и ползотворно пребиваване във форума! Цитирай
bassobor Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 (Редактирано) като гледам възрастовата граница драсти4но спада в тоя форум Какво по-хубаво от това ?! Редактирано Октомври 25, 2006 от bassobor Цитирай
npace Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 хахахахаха ще трябва да откриваме детски сектор като гледам възрастовата граница драсти4но спада в тоя форум и пак без да го познавам - гаранция, че е по-зрял от теб Цитирай
KirkHammet Отговорено Октомври 28, 2006 Автор Отговорено Октомври 28, 2006 Ммм , имам чувството че тук ше ми хареса Мерси за доброто посрещане , сигурен съм че ще се чувствам добре тук Цитирай
Eliza_rock Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 Здрасти и от мен ! :hello: Най-сетне намерих някой на моята възраст ! Приятно прекарване във форума ! Както обикновенно -> Наздраве ! Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 слушам адски много и различни като стил групи ... Metallica , Blind Guardian , Disturbed , Kamelot , Fear Factory , Rammstein , Pantera , Testament , Ozzy , Static-X , Slipknot , Korn ... Oт по - не-метълските слушам The Offspring , Nirvana , Alice In Chains , System Of A Down , Rancid , Anti - Flag ... ...стиловото разнообразие е смазващо.. Цитирай
KirkHammet Отговорено Октомври 28, 2006 Автор Отговорено Октомври 28, 2006 слушам адски много и различни като стил групи ... Metallica , Blind Guardian , Disturbed , Kamelot , Fear Factory , Rammstein , Pantera , Testament , Ozzy , Static-X , Slipknot , Korn ... Oт по - не-метълските слушам The Offspring , Nirvana , Alice In Chains , System Of A Down , Rancid , Anti - Flag ... ...стиловото разнообразие е смазващо.. Това с цел комплимент ли го казваш или си саркастичен , защото малко не схванах мисълта ти Цитирай
assoass Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 (Редактирано) свиря Уча в 32 СОУ , слушам адски много и различни като стил групи ... Metallica , Blind Guardian , Disturbed , Kamelot , Fear Factory , Rammstein , Pantera , Testament , Ozzy , Static-X , Slipknot , Korn ... Oт по - не-метълските слушам The Offspring , Nirvana , Alice In Chains , System Of A Down , Rancid , Anti - Flag ... та ако имате още някакви въпроси питайте , готов съм да отговарям А и доста пъти са ми казвали че ставам за беквокал... Здрасти! Слизай веднага в мазето на даскалото под стаята по биология... Ако имаш щастие и късмет, то там ще завариш едни барабанки, усилвател и пулт. 4 колони.... Мился, че дори беше останала и една кремонка.... Гаранция, че помещението не е отваряно....с ключ, защото той е в мен..... ае, дерзай, нека поне някой пак възобнови репетиционната там, след 2-3 години несвирене и над 10 години нон-стоп такова... Успех! И поздрави Маргарита Иванова, Кичукова или господин Панайотов от Илия Редактирано Октомври 28, 2006 от assoass Цитирай
KirkHammet Отговорено Октомври 28, 2006 Автор Отговорено Октомври 28, 2006 свиря Уча в 32 СОУ , слушам адски много и различни като стил групи ... Metallica , Blind Guardian , Disturbed , Kamelot , Fear Factory , Rammstein , Pantera , Testament , Ozzy , Static-X , Slipknot , Korn ... Oт по - не-метълските слушам The Offspring , Nirvana , Alice In Chains , System Of A Down , Rancid , Anti - Flag ... та ако имате още някакви въпроси питайте , готов съм да отговарям А и доста пъти са ми казвали че ставам за беквокал... Здрасти! Слизай веднага в мазето на даскалото под стаята по биология... Ако имаш щастие и късмет, то там ще завариш едни барабанки, усилвател и пулт. 4 колони.... Мился, че дори беше останала и една кремонка.... Гаранция, че помещението не е отваряно....с ключ, защото той е в мен..... ае, дерзай, нека поне някой пак възобнови репетиционната там, след 2-3 години несвирене и над 10 години нон-стоп такова... Успех! И поздрави Маргарита Иванова, Кичукова или господин Панайотов от Илия С удоволствие ще използвам репетиционната по предназначение , но за жалост никой от гореспоменатите учители не ми преподава Все пак ще се направя всичко по силите си да ги намеря и да предам поздравите Цитирай
Recommended Posts