Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Заради молбите си, получавате безплатно упътване (юзъргайд):

1. Отива се в gmail.com;

2. Username - muzikant.org;

3. Парола - mymusic;

Накратко - тук пише :)

4. В екранчето, до което има бутон "Търси в пощата" се въвежда Briliant;

5. Отваря се показаният рeзултат, като се "цъква" върху името на темата - Briliant;

6. Натиска се бутона "Сканирай и изтегли", който се намира под надписа Briliant.mp3

Приятно изкарване с представения ви алгоритъм :virtuoz:

Отговорено

Много жица,бе Свилка!Да качиш нещо по-джазово!

Иначе сте се се повеселили хубаво има настроение и звук.Идея много няма,ама карай-важното е да има хъс!

Отговорено

Кво ме направихте вие, бе? :o Над сто прегледа и само едно мнение :):o Да не би да онемяхте от невероятната комбинация между Morphine, AC/DC и още нещо :o

Казах да разказвате, което означава, че трябва да коментирате :read:

Много жица,бе Свилка!Да качиш нещо по-джазово!

Иначе сте се се повеселили хубаво има настроение и звук.Идея много няма,ама карай-важното е да има хъс!

То за рокендрола толко ти трябва :o (настроение и хъс, де) , а за джаза, ако тук не получа мнения, няма да пусна :twisted:

Отговорено

Пусни линк и може да го чуем. Аз видя ли гмаил и изобщо не си губя времето да отварям... Може това да е причината да има много посещения без коментар. Между другото ти да не си фен на Атака?! Странно рабиране за никнейм :)

Отговорено (Редактирано)

Нали се разбрахме без политика?

Забележи интервала :) в ник-а.

За линк-а - май си прав :think:

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Отговорено (Редактирано)

Понеже съм забелязал, че тук, по принцип, се говори или добро, или нищо и когато някой си позволи да си признае, че не харесва еди кво си, бива не особено добре коментиран, официално разрешавам всякакви мнениия :(

Сега, да сравняват музиката ми с тази на бащата на българският блус :D, за мен е чест :P само дето не знам къде той използва слайд-бас :think:, което ме навежда и на въпроса какъв е този стил, че аз смятах, че е РнР, а то май не е?

Аре къртете :killyou:

П.П.:

Вече има директен линк към песента, в по-горно мое мнение :D

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Отговорено

Като изключим леката неритмичност и на места разминаванията във времената,на мен ми хареса.Стилът ти на свирене е много интересен. :cheers:

И парчето е зарибяващо,носи на много бира :cheers: :hello: :virtuoz:

Отговорено (Редактирано)

Патронът на Парчето е много доволен изрУд .

Иначе баце мно'о кофти се чува ве, Всъщност на 2-ри прочит се търпи.

Мно'о натурално

Редактирано от RockoBG