badhabittt Публикувано Октомври 22, 2006 Публикувано Октомври 22, 2006 чак сега го видях този раздел 1)nickname: ми БатАбит ми викат 2)Възраст: 31.03.1989 3)Образование: Природо - Математическа Гимназия Ловеч 4)Вашият инструмент/и: басиии и гласо 5)Предпочитан музикален стил: хард рок, траш и както казва един приятел "лют кючек и NOFX "хах шегувам се 6)Вашият вдъхновител: честно казано след 300 ром+ мн ми идва музата и мн готини рифчета ми се раждат 7)Досегашни (не)реализирани проекти: няма нищо реализирано за сега но работя по въпроса 8)Странични интереси: планини, китари, рисуване ,музика , пътувания бръм бръм не се сещам друго 9)В кратце(или с две думи за вас самите): ми ко да ви кажа шут съм си а когато съм сериозен приятелите ми просто немогат да ме възприемат ако ви интересува нещо питайте Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 Опа, здраво, малце! Най-сетне се метна да се представиш... а те знам от доста време Рома е много мотивиращ фактор и за моя милост... явно има нещо басистко в това пийнье! След 300+ и аз отвинтвам 5-тата струна на форсаж! Със здраве и наздраве! Цитирай
badhabittt Отговорено Октомври 23, 2006 Автор Отговорено Октомври 23, 2006 хаха знаем се с тебе а за рома нз що става така химиците да кажат ония ден като свирих на концерт на първанов знаеш ли колко добре ми дойде малко на екс преди да излеза ПС вие ко си мислите той първанов заради тоя концерт спечели ......вокала на ред хот чушките ми се обажда и кат ми вика че след концерта ми си е хванал българска жена че да може да гласува за него Цитирай
NoSoul Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 А така Гълтай течни ноти и бой по бас-а Цитирай
badhabittt Отговорено Ноември 3, 2006 Автор Отговорено Ноември 3, 2006 (Редактирано) цък моля заповядаите снимка направена с магията на паинт-а Редактирано Ноември 3, 2006 от badhabittt Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 Я кажи къде сме пили с тебе, щот' така кат' гледам май те знам... :think: Честито ти Самопредставяне! Цитирай
badhabittt Отговорено Ноември 4, 2006 Автор Отговорено Ноември 4, 2006 Я кажи къде сме пили с тебе, щот' така кат' гледам май те знам... :think: Честито ти Самопредставяне! прати снимка кажи от каде си и тн Цитирай
Recommended Posts