stanislav_vaniov Публикувано Октомври 22, 2006 Публикувано Октомври 22, 2006 Ето сега един вокал, който наистина заслужава внимание! Тъй като не видях досега никой да го е споменал някъде по някакъв повод, реших да направя тази тема, в която той да бъде пообсъден малко. Миленко Матиевич е един от най-добрите вокали на всички времена, не само по мое мнение. Който не вярва нека да си намери she's gone , never let you go или някоя друга песен на Steel Heart! Миленко е висок тенор, мисля. И отгоре на всичко е много специфичен . И за да не ме пита някой защо съм създал тая тема, ще кажа! Искам да разбера знаете ли въобще кой е той . . . И какво ви е мнението по поринцип за него. http://www.steelheart.com - за тези, който искат да разберат нещо повече за този изключително рядък глас. Цитирай
Mandalay Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 Ето значи кой бил човекът изпял She's Gone. Много яко парче. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 НЕ са ми по вкуса, по принцип, високи мъжки гласове, но не мога да отрека таланта, когато го има. Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 (Редактирано) Ве нищо не знаех ама т'ва е много яко парче. Мяза ми на некъв глемаджиски Цепелин. Само дето не виждам какво му е уникалното на пича. Прилича ми на маса други вокали. Редактирано Октомври 25, 2006 от RockoBG Цитирай
Egon Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 О да, този е страхотен наистина...освен, че е надарен със страшен диапазон, е много изразителен. Колко съм ги слушал тия песни на Стийл харт едно време А какво стана с него, пее ли някъде? Веднага бих си го намерил Цитирай
bulby Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Абе аз глем банди като Steel Heart трудно понасям, но иначе този пич е записвал всичките вокали на главния герой за филма Rock Star и има едно яко парче от саундтрака му - "We All Die Young", където праска много здрави вокали (а китарите са на Зак Уайлд ) Цитирай
Egon Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 А...Сериозно? Това не го знаех...за филма с Марки Марк говорим, нали? Глей ти...супер Цитирай
bulby Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Ми дал съм линк, главния актьор е Марк Уолбърг. Филмчето не е кой знае какво, но все пак е за рок музиката и мен си ме кефи ... виж Almost Famous е в пъти по-як де, ако не сте го гледали - задължително си го намерете ! Цитирай
Mike Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 Аватара ми е снимка на батко Майк (Miljenko Matijevic). Догодина Steelheart ще издават нов албум. Бяха във Флорида свиреха 3 парчета от него и парчета от стария Steelheart и парчета от Rock Star саундтрака. Сега около Коледа ще издадат към 3 парчета, а догодина целия албум. Песните от Rock Star саундтрака се пеят и от Jeff Scott Soto-бифш вокал на Yngwie, Axel Rudi Pell, Talisman и кои ли още не. Имам почти всички песни от саундтрака. Песните Reckless и Battle stations са редки. Официалния сайт на Steelheart е Steelheart.com, но проверете и myspace.com/steelheart. Жица FOREVER. :green: Понеже сега уча яко и не чета много във форума не се мяркам много, ама въпреки това питайте и пишете. Цитирай
AlFiA Отговорено Ноември 21, 2006 Отговорено Ноември 21, 2006 Абе може ли да има такова съвпадение! почудих се значи отварям и първото нещо което в биографията чета е: My life began in Zagreb, Croatia in 1964. Хърватия! До Италия. И то точно Загреб. Същия този Загреб, в който трябваше щерка ми да замине на международен турнир УТРЕ. Защото отново беше с бронз на контролите. Просто не издържах финансово, всеки ден се товареше сметката евентуално с по 10 евро кап кап кап.... егати нервите, егати огорчението, егаати съвпадението П.С. айде малко по-късно ще ги дръпна да ги чуя песните... :hello: Цитирай
AlFiA Отговорено Ноември 22, 2006 Отговорено Ноември 22, 2006 Ве нищо не знаех ама т'ва е много яко парче. Мяза ми на некъв глемаджиски Цепелин. Само дето не виждам какво му е уникалното на пича. Прилича ми на маса други вокали. Понякога ме хваща яд че в повечето случаи се оказваш прав Пича не е вундеркинд. Нито на турнира в Загреб присъстват хърватски вундеркиндчета... правя разлика между сърби и хървати, последните са си в Европа, а за тях ний бедните си оставаме бедни. Цитирай
joki08 Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 Смятам че има невероятен глас и невероятен талант.Според мен е един от малкото мъжки вокали със такав глас.Просто няма как да не се възхитиш. Просто е един от най добрите.Това си е мое мнение. Цитирай
enuffZnuff Отговорено Декември 3, 2006 Отговорено Декември 3, 2006 (Редактирано) Абе аз глем банди като Steel Heart трудно понасям, но иначе този пич е записвал всичките вокали на главния герой за филма Rock Star и има едно яко парче от саундтрака му - "We All Die Young", където праска много здрави вокали (а китарите са на Зак Уайлд ) Песента е убииствена и е от последния албум на Steelheart - Wait by the steeldrag, Mike Matijeivich и на мен ми е един от любимите гласове и го намирам за уникален , въпрос на вкус Колкото до Зак Уайълд, той не свири в нито една от песните , както ти другите музиканти , от така нареченатa банда Steeldragon Blas Elias от Също много любима банда Slaughter ( drums ) Jeff Pilson ( Dokken )Nick Catanese него го видяхме и тук в България заедно с Blacklabel Society ) Са просто актъори във филма.Филма е деиствителната история за присъединяването на Том Рипър Оуенс към Джудас Приист,може би малко доукрасена, но пък супер приятен и според мен един от най- добрите музикални филми правени за живота на един певец от това как започваш, като преминеш през освиркванията и и падежите и стигнеш до голямата слава. Кратко казано, ценен за всеки музикант ! http://images.allmoviephoto.com/2001_Rock_...ck_star_001.jpg Редактирано Декември 3, 2006 от enuffZnuff Цитирай
Walker Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 Начи убаво пее момчето, ама кофтито е, че е загубил мъжкото в гласа си, а то, според мен, е най-важното нещо, колкото и висок глас да имаш. На моменти буквално го чувствам все едно пее жена. А и не виждам какво толкова оригинално има в гласа му, честно. Чуйте Roy Khan, вокалът на Kamelot и ще видите за какво говоря. Аз имам подобен тембър на неговия и ако трябваше да избирам между двата, определено везните нямаше да сочат към Миленко или там както му се произнася името. Цитирай
Egon Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 Рой Кан е готин, ма и той прекалява с лигавене и театралничене на моменти. А Миленко пее супер мъжкарски в различни парчета. Цитирай
Recommended Posts