Steve_Vai Публикувано Февруари 5, 2005 Публикувано Февруари 5, 2005 http://info.datacom.bg/fenixbg/Ninko%20Evg...0-%20Anyway.mp3 Дано ви хареса! :violin: Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Интересна идея, само спри да си пускаш китарата само в единия канал. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 5, 2005 Автор Отговорено Февруари 5, 2005 Интересна идея, само спри да си пускаш китарата само в единия канал. Обещавам! :stop: (човечето е вдигнало ръката си за клетва ) Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Това неравноделното, което ползваш като бекграунд, го има в мрежата като jazzrock.mid, навремето ми беше нещо като любимо парче Добре си се интегрирал отгоре, само на места ми се струва, че може би влизаш малко дисонантно. Оправи тези влизания и ще стане супер. Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 (Редактирано) Лудница , мене ми харесва и звука е добър , проблема е само с китарата в единия канал.Дори може да джазираш солата още малко според мене ще стане направо брутал яко ... Редактирано Февруари 6, 2005 от DeathZone Цитирай
AwXy Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Идеята е супер!!!Според мен без ехо ще зву4и по добре. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 идеята е яка,но китарата не ми се вързва като бленда.може да пробваш с лек крънч и без ехо Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 Може, може 1вото соло как е? Цитирай
Recommended Posts