kiki vai Отговорено Април 18, 2007 Автор Отговорено Април 18, 2007 тва ще песента е трудна но пък известна Цитирай
kiki vai Отговорено Април 28, 2007 Автор Отговорено Април 28, 2007 счупих се от свирене и накрая не се чу и тон скапани озвучители Цитирай
Macalpine Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 хм.... да ти кажа и в днешно време младежите не си падат много по китарите .. мисля че те държат повече на чалгата и тфа да си клатят крата и всичко да им е лесно . Почти никои не усъзнава колко много труд си полижил ти както и много наши колеги за да изсвирят нещо простичко но ефектно . Много тъжна картинка . Но все пак мисля че няма да е грешен ход ако заложиш на някое поп парче и събереш състав . Ще е много готено ако сте с певица понеже и тя носи точки :Р тфа в кръга на маитапа. Та предлагам ти някое поп парче на коеот вие да направите аранжимента и всичко да е готено може да вкараш и някое солце в песничката и да направите ново звучене . Успех Цитирай
Macalpine Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 опа ... малко съм закъснял с мнението Моля да ме извините и все пак за догодина пробрай със състав и собствено узвочаване ! Цитирай
Recommended Posts