Pinky Отговорено Октомври 21, 2006 Автор Отговорено Октомври 21, 2006 @ всички - 10х за отговорите @ RockoBG - @ Demiurg - ще ли да споделиш със скромната ми личност коя беше въпросната песен? Цитирай
cecob Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 (Редактирано) в началото бяха табалтурите............................ и не след дълго ухото и ръката ми напипват заветната партия на Noel Redding в Hey Joe - е, това беше няколко месеца след като хванах ГОЛЕМИЯ(демек китарята с 4 стр.), но пак си беше breaking point Редактирано Октомври 23, 2006 от cecob Цитирай
assoass Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 Моментът беше когато си пуснах ДИЯНА на Уикеда и започнах да бича нещо отгоре, но ставаше (поне така си мислих).... Цитирай
Ziroks Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 Макар още да не съм достигнал лично удовлетворение и да кажа - ха, ето - вече съм басист!; засега ммога да кажа, че наистина ме изпълва -> Garry Moore - Out in the Fields Макар че има още поредица други бързи или весели парчета, които са оказали влияние върху начина ми на свирене: -> Pennywise - Bro Hymn -> Pennywise - Alien -> Exploted - Altenative Цитирай
lapuranata Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 Ивана - Шанпънско и съзли Цитирай
Burton Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Pull me under @MDFk за Peruvian Skies...страшен кеф е за свирене тая песен! Цитирай
Shai Hulud Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Ми всъщност е много прав за т'ва че доста метъли като се накъркат и стават върли фенове на Ивана. Айде за да не бъдем офтопик: Аз все още не съм се почувствал басист, ама то това е сигурно понеже защото не свира на баса. Като започна да го използвам по предназначение, ще пиша пак. /всъщност тая тема ми напомни да поизбърша малко праха и да го настроя, че от доста време седи наказан в ъгъла/ Цитирай
petroff Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 Оф.....!Вече съм забравил,Ама си мисля,че като научих SEEK AND DESTROY се почувствах като чели свиря на бас от 30 години.Иначе съм почнал с леки блусчета (Гънс) Цитирай
Адам Отговорено Ноември 25, 2006 Отговорено Ноември 25, 2006 Ziroks, Out In The Fields наистина е страшна песен Аз лично разбрах,че някой ден може да стане нещо от мен е когато изсвирих Knocking On Heaven's Doors на Guns.Това е първата песен,която съм изсвирил и всичко започна от там. Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Ноември 30, 2006 Отговорено Ноември 30, 2006 ами аз свирех в една пънк група, когато се наложи да хвана бас-а и следователно първите неща които свирех бяха предимно Offspring. Групите, благодарение на които наистина се усъвършенствах, когато си купих бас бяха: Rage Against The Mahine, Uriah Heep, Sublime i Red Hot Chili Peppers Цитирай
kolega Отговорено Ноември 30, 2006 Отговорено Ноември 30, 2006 ^^ В яки групички си свирил....... Цитирай
Bassko Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 Като се замисля, на мен май ми казаха че трябва да свиря на бас защото бях най-високия в бандата или нещо от тоя род, ха или другите вече си бяха избрали да са китаристи Цитирай
Pinky Отговорено Декември 2, 2006 Автор Отговорено Декември 2, 2006 Като се замисля, на мен май ми казаха че трябва да свиря на бас защото бях най-високия в бандата или нещо от тоя род wtf?!?! И такова поверие ли има? Щото на мен навремето ми казваха, че не мога да съм вокалист в моята си банда, щото съм бил прекалено висок Цитирай
papo Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 ами парчето на сантана black magic woman.и също така red hot..... някви парчета. Цитирай
Recommended Posts