Боян Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Хубаво, че ме разбираш правилно бтв Аз музика тук не смятам да поствам, затова и мнения няма да давам. Но ще ти драсна някой ред на РМ. :hello: Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 А ето и хармонията. main: Fmaj7 Gmaj7 Fmaj7 Dmaj7 Ebmaj7 chorus: F7/9 E7/9 Eb7/9 D7/9 F7/9 E7/9 Eb7/9 D7/9 Gb7/9/6 дано не съм сгрешил нещо щото е малко по спомени а иначе тези наклонени черти значат че съм добавил съответните степени към основния акорд демек 9-та и в някой случй и 6-та степени.Еми тва е!!!!! Funky Track Може би ме лъже слухът, не съм абсолютист, ама ми се чини, че main-ът ти е: |Dm7 / / / |Dm7 / G7 / |Dm7 / / / |Dm7 / Bm7 Cm7| Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 5, 2005 Автор Отговорено Февруари 5, 2005 да верно то така стана щото аз написах хармонията на пианото ... а иначе верно да му се невиди май си прав ... ама аз не съм много чат с теорията ама ре минор е основата .Аз свирех предимно във ре дорийски . Май Ре дорийски е основата демек минорна май де.Дано не ме изхвърлите от форума поради некомпетентост .... Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Бравооооооооооооооооооооо. Нема да бараш нищо по парчето. Фразите са ти яки! Мани го китаратапешо с гамовидните пасажи! Бъцай само така! Много GROOVE има! Къртиш! Гъзария! пич остави и другите да имат лично мнение, не си последна инстанция в музикалния свят. въпреки, че това си е типично българска черта "мани го тоя бе, кво разбира, аз знам повече" пич противоречиш си нещо - щото това си е моето мнение... пък и никъде не съм казвал дали разбирам повече, макар че това, че не съм го казал не те прави по-голям разбирач, нали Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Бравооооооооооооооооооооо. Нема да бараш нищо по парчето. Фразите са ти яки! Мани го китаратапешо с гамовидните пасажи! Бъцай само така! Много GROOVE има! Къртиш! Гъзария! пич остави и другите да имат лично мнение, не си последна инстанция в музикалния свят. въпреки, че това си е типично българска черта "мани го тоя бе, кво разбира, аз знам повече" пич противоречиш си нещо - щото това си е моето мнение... пък и никъде не съм казвал дали разбирам повече, макар че това, че не съм го казал не те прави по-голям разбирач, нали знаех си, че ще бъдеш достатъчно упорит, за да го кажеш. имай свое мнение, но нека то не включва размисли относно колегите и тяхното мнение от сорта на " Мани го китаратапешо ". нали сме колеги все пак - не е номера да се оплюваме а да си помагаме. макар, че май това не важи за БГ. Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 знаех си, че ще бъдеш достатъчно упорит, за да го кажеш. имай свое мнение, но нека то не включва размисли относно колегите и тяхното мнение от сорта на " Мани го китаратапешо ". нали сме колеги все пак - не е номера да се оплюваме а да си помагаме. макар, че май това не важи за БГ. aма ти си се засегнал от "мани го китаратапешо" - стига бе - нищо лично - много сериозно си го приел. прав си за колегиалността. Айде стига вече, че сме много off - давай да свириме върху парчето, че DeathZone вече пусна плейбека :guitar: Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 5, 2005 Автор Отговорено Февруари 5, 2005 Ако някой иска може да му дам и МИДИ-то и да добави каквото пожелае , да измени каквото прецени , дано да има хора които им се занимава с подобно нещо , ще бъде много интересно да видим различни импровизаций на основната идея.С това не ангажирам никой а само тези които искат да експериментират и се забавляват заедно върху някаква та дори и толкова елеменарна идея като предложената от мене.Аз също ще опитам да я променя и после ще слушаме версийте. Цитирай
chacho Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 кво стана? нали щеше да го пускаш за чужбината Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 7, 2005 Автор Отговорено Февруари 7, 2005 Довечра ще пробвам от работата , сори ама нета ми е супер скапан и не мога от вкъщи , но довечера ще го постна. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 ..ти гледай да не се спретнеш в бързината Цитирай
assoass Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Опитах се да запиша един бас и в главата ми дойде ТОВА Дано поне да се връзва :green: Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Илийка,казах ти и вчера,като ми го свири това у вас,че адски ме радва!!! А ти знаеш,че такива неща не слушам!Ама ще!!! То вие двамата ако все такива ги вадите няма как да не!!! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 10, 2005 Автор Отговорено Февруари 10, 2005 (Редактирано) Абе може ли да ми го пратите на пощата mehanov@mail.bg че датата ми е супер бавна .... е аз го тегля ... ама е мнооооогоо бавно Редактирано Февруари 10, 2005 от DeathZone Цитирай
Recommended Posts