Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Реших да постна това мое творение просто защтото ми се иска тук да се качват повече и по разнообразни неща.Струва ми се че и аз все го избивам на по твърдо и така сега ми се иска да видя дали ще ви хареса нещо по различно ;))

Funky

за съжаление е достъпно само в БГ но в неделя ще го кача на място дето да е дотъпно навсякъде

Редактирано от DeathZone
  • Отговори 32
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

хаха пич ебаваш ли се, парчето е страхотно. радвам се да чуя нещо такова във форума. ти ли си програмирал подложката ? уникална е, като истинска :D

мое лично мнение - опитай се да изсвириш солото с малко по-малко драйв, и не бацай такива бързи гамовидни пасажи по ладовете като в последните 30секунди, защо не пробваш да изсвириш хармонизираната темичка с чисти китари, така става малко метълско. мнението ми е само с идея ако искаш да звукнеш още по-джази. иначе като саунд, като бавни сола и програминг ме грабва на макс. навит ли си да направим нещо - ми дадеш подложката да изсвиря и аз нещо отгоре и да видим какво ще стане, ще го постна после тук. няма да го чуеш по радиото, обещавам ;)

Отговорено

става ще го постна без солата днес или утре ... радвам се че ви е харесало ......има какво да се желае ....... верно е за звука .... прав си .... мислех да го презаписвам ... ама кога ше е ...

Отговорено

не го презаписвай. аз съм противник на презаписването. ако става дума за изсвирване. ако е за саунд и т.н. - ОК. но аз винаги предпочитам да оставям първоначалния вариант дори и с грешките. почнеш ли да го презаписваш се получава едно повтаряне на фрази и идеи, свикваш с подложката и губиш първоначалния заряд от емоции. това си е лично мое мнение :D

а за подложката - супер, ще чакам с нетърпение, ще се получи нещо като виртуален джем сешън ;)

Отговорено

парчето е много добро,хитово е,има идея,но наистина като свук е малко кофти(много високи бе братко).яко!само така!

Отговорено

Много добро, браво! Харесва ми :) Но както вече ти казаха, има какво да се пипне накрая. А също така и по принцип тая китара може да е не толкова режеща, предполагам на това Пешо вика по-малко драйв, аз не разбирам :unsure:

Отговорено (Редактирано)

Бравооооооооооооооооооооо. Нема да бараш нищо по парчето. Фразите са ти яки! Мани го китаратапешо с гамовидните пасажи! Бъцай само така! Много GROOVE има! Къртиш! Гъзария! :):unsure::)

Редактирано от Putniq Bega4
Отговорено
Бравооооооооооооооооооооо. Нема да бараш нищо по парчето. Фразите са ти яки! Мани го китаратапешо с гамовидните пасажи! Бъцай само така! Много GROOVE има! Къртиш! Гъзария! :):unsure::)

пич остави и другите да имат лично мнение, не си последна инстанция в музикалния свят. въпреки, че това си е типично българска черта "мани го тоя бе, кво разбира, аз знам повече" :P

Отговорено

/бтв :)

По - изкривена мр3йка не бях виждал/

...

що не бъдете по-искрени бре, хора!

Пък, гледам, и уж разбирачи са писали :unsure:

С хвалебствия - най-лесно...

Ама така не си помагате един на друг с нищо.

:hello:

Отговорено

Да май доста съм прекалил с нивото верно е , мене ми се иска дами кажеш Бояне какво друго не ти харесва освен високото ново и скапания компресор дето съм сложил , изкривена като свирене или като звук или и двете .... просто наистина ми се иска ваште мнения да ми помагат ... тва е идеята в крайна сметка.И тъй сега поствам трака без моите солови изяви и ще ми е интересно който иска да прасне по нещо отгоре и да го постне.Добре са дошли всички и пианисти и металисти и блусари и джазмени всички .... може да стане много интересно.А после аз лично ще подбера най добрите три изпълнения и ще ги включа в моята частна "Росен Академия".На печеливште отсега честито !!!! (Е последноте беше шега естествено) :) Асега тва е линка за БГ само (за сега де).Тъй като прецених че май ще стане по меко добавих пиано и малко цигулки :unsure: .Накрая не съм го фейднал така че всекйи да прави каквото му душа даде.А ето и хармонията.

main: Fmaj7 Gmaj7 Fmaj7 Dmaj7 Ebmaj7

chorus: F7/9 E7/9 Eb7/9 D7/9

F7/9 E7/9 Eb7/9 D7/9

Gb7/9/6

дано не съм сгрешил нещо щото е малко по спомени а иначе тези наклонени черти значат че съм добавил съответните степени към основния акорд демек 9-та и в някой случй и 6-та степени.Еми тва е!!!!!

Funky Track